![]() |
|
Zlot OpenTTD Polska 2013 - Wersja do druku +- OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] (https://forum.openttd.pl) +-- Dział: Website (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Dział: Ogłoszenia (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Zlot OpenTTD Polska 2013 (/showthread.php?tid=1301) |
RE: Propozycja - showman - 19-06-2013 eee... ja tak rano nie dam rady pojechac, dlatego chce tym o 12.20 RE: Propozycja - Rysh - 19-06-2013 To zamelinuję się u siostry, mieszka blisko centralnego i poczekamy na Ciebie Może być?
RE: Propozycja - showman - 19-06-2013 Calkiem spoko pomysl
RE: Propozycja - Rysh - 19-06-2013 Git wstępnie ustalone. Jak by coś się u mnie zmieniło to będę dawał znać, chociaż będę robił wszystko aby wyszło jak trzeba. 5! RE: Propozycja - Mouse - 19-06-2013 OGŁOSZENIE! PANOWIE DOPISZCIE SIĘ DO LISTY W PIERWSZYM POŚCIE, JEŚLI KOGOŚ POMINĄŁEM. MUSZĘ WIEDZIEĆ ILE OSÓB BĘDZIE. RE: Propozycja - niemiec - 19-06-2013 Podobno gdzieś w domu mam namioty. A co z tym noobem, który nie potrafi znaleźć serwerów - KJ?
RE: Propozycja - showman - 19-06-2013 Skoro nie potrafi znalezc serwerow to pewnie tego watku tez nie znalazl
RE: Propozycja - EL_Fuego PL - 19-06-2013 PS. wskazane wszelkie środki anty komarowe i kleszczowe, jak by nie było to wiocha, są dni ze jest spoko ale bywa ze tną jak diabli, komary oczywiście kleszcze to tak na wszelki wypadek, nie chce by ktoś z Boreliozą stąd wyjechał RE: Propozycja - showman - 19-06-2013 Wątek przeniesiony po ustaleniu ze współorganizatorem i gospodarzem zlotu
RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - Mouse - 19-06-2013 Komary nie tną jak się jest na promilu ![]() PS. Wysłano SMS do KJ. RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - EL_Fuego PL - 19-06-2013 no ta racja )
RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - KOZACKI BOHUN - 20-06-2013 Postaram się nie zawieść i zawitać ale będę podróżował z legnicy prawdopodobnie autem RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - Mouse - 20-06-2013 Kozacki w Poznaniu pokazałeś, że potrafisz!
RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - Petr CZ - 20-06-2013 lipiec jest 7. měsíc v roku???? OOO to mám urlop. Jestli nebudu mít problem s dětmi. To bych dorazil. RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - KJ(KeyJey)[PL] - 20-06-2013 Melduje się jak coś już w grafiku na Lipiec w robocie Sobie to uwzględniłem Także będę będę, ale właśnie tylko jeżeli chodzi o tą datę bo inna w grę nie wchodzi niestety. Tylko nie mam namiotu, ale jak się zatankuję do pełna to i tak mi wszystko jedno
RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - Alkomat - 20-06-2013 Wiec zlot waszmościowie powiadacie. W taki razie na Poznań. Możecie mnie spodziewać. Jak będę jechać to oczywiście z Warszawy, godzina jest mi raczej mniej obojętna, więc się tam dogadajcie i powiedzcie, o której się z Warszawy wybieracie. RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - Mouse - 20-06-2013 Ci, co wiedzą, że na pewno przyjadą/wybierają się prosze o wysłanie numerów telefonów na PW do mnie i do EL_Fuego_PL. Na wszelki wypadek lepiej mieć i możemy się zdzwaniać w celu wskazówek dojazdu/odbioru itp. RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - showman - 20-06-2013 Panowie widzę że miał być zlot kameralny a szykuję się całkiem spory, zatem trzeba dokonać jeszcze kilku drobnych ustaleń. Dajcie znać kto jaki namiot posiada i ewentualnie ile osób może przygarnąć do spania. Śpiwory polecam załatwić każdy sobie, to raczej nie powinno być problemem, nawet jak się nie ma to pożyczyć od kogoś śpiwór i karimatę na weekend można. Co do dojazdu, jak już pisałem w pierwszym poście jak już będzie ustalona dokładna lista uczestników to bliżej terminu każdy otrzyma na PRV namiary gdzie się zjawić i ewentualne numery kontaktowe w razie problemów z dojazdem. Ja posiadam namiot, 2 osobowy, nie za duży ale zawsze wystarczy żeby się przespać więc mogę przygarnąć do siebie jedną osobę. Alki ja też będę jechał z Wawy, Rysh prawdopodobnie też się tam zjawi i się spotkamy, planowałem 19 w piątek pociąg IR 56128 "SZCZELINIEC" o 12.20 z dworca Centralnego, jedziemy do Wrześni tam przesiadka i stacja docelowa Nekla. Jak coś to zapraszam do wspólnej podróży. Mój numer chyba kiedyś miałeś, nadal jest aktualny jak coś... EDIT: Mysza z tego co mówił ma 4-os namiot więc jeżeli będzie na tyle dobry to też kogoś może przygarnąć, ale to już jego wola
RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - EL_Fuego PL - 21-06-2013 ja pier.... chyba dokupię jeszcze ze 2000 m2 , spoko damy rade pomiescimy się najwyżej bedzie miasteczko namiotowe , co mi wcale nie przeszkadza
RE: Zlot OpenTTD Polska 2013 - niemiec - 21-06-2013 Melduje posiadanie 2-osobowego namiotu. |