![]() |
|
Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - Wersja do druku +- OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] (https://forum.openttd.pl) +-- Dział: OpenTTD (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Dyskusje ogólne (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) (/showthread.php?tid=1744) |
RE: Oprowadzki po naszych mapkach - jakubg1 - 14-04-2015 Pokaż folder content_download z tymi plikami. RE: Oprowadzki po naszych mapkach - Damgam - 14-04-2015 ![]() ![]() Nie mam tego w content_download Jak teraz nie uda sie tego odpalić to sobie odpuść. RE: Oprowadzki po naszych mapkach - jakubg1 - 14-04-2015 Te trzy wkleciłem, w folderze z OpenTTD nie ma natomiast folderu data. Ale i tak zadziałało. Dziękuję za pomoc i zabieram się za ocenianie ![]() A w zasadzie nie ma co oceniać
RE: Oprowadzki po naszych mapkach - Damgam - 14-04-2015 aha... czyli wszystko źle czy wszystko dobrze? czy nie ten save wysłałem? xD RE: Oprowadzki po naszych mapkach - jakubg1 - 14-04-2015 Trzy NewGRF-y co były w z_obsolete wkleiłem, ale nie znalazłem folderu data, gdzie miałem wkleić czwarty. Sprawdzałem potem w openttd działalność, mimo braku jednego NewGRF save działał. Pod pretekstem "nie ma co oceniać" biorę to, że magistrale są małe a mapa wielka. Na następny raz wrzucaj małe mapy "wypchane" do pełna. ![]() EDIT: Sam oceń, czy to dobrze, czy źle
RE: Oprowadzki po naszych mapkach - Damgam - 15-04-2015 4, nieco mniejsze mapki
RE: Oprowadzki po naszych mapkach - jakubg1 - 15-04-2015 Zaintrygowałeś mnie Dutch Trainsetem Reszta fajna, dobrze dobrana. Paczka na piątkę z plusem
RE: Oprowadzki po naszych mapkach - jakubg1 - 09-05-2015 Rozgrywka #2 Klimat: umiarkowany Rozmiar: 256x64 Opis: Coming Soon! ![]() Przewidywany czas do wydania: Po uzyskaniu 15 głosów opublikuję. RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - jakubg1 - 11-05-2015 Najlepsza rozgrywka w historii grywania w OTTD Klimat: tropikalny Rozmiar: 256x256 Opis: NIE MA! Już nie będzie. Sprawdźcie save. To nie jest przedsmak tego, co napisałem w poprzednim poście, ale mój najlepszy rekord. Wynik 877. Save w załączniku. Aktualizacja. jakubg1 Aktualizacja #2. jakubg1 RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - Mouse - 12-05-2015 He? Ze co? Znaczy gdzie ten opis opublikujesz? RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - jakubg1 - 12-05-2015 No tutaj. Podkreśliłem fragment, który zostanie zastąpiony zwycięskim opisem w okresie opisanym 2 posty wyżej. RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - jakubg1 - 15-05-2015 Nie ma opisów. Czekam tydzień dłużej, później konkurs zostaje unieważniony. RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - showman - 15-05-2015 A jaka jest przewidziana nagroda dla zwyciezcy tego konkursu ?? RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - jakubg1 - 15-05-2015 (11-05-2015, 18:39)jakubg1 napisał(a): ... Kto najlepiej opisze mapkę, dostanie możliwość publikowania wspólnych save'ów i UWAGA! Współpraca ze mną na być może nawet prywatnym serwerze!!! ...
RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - showman - 15-05-2015 Pff... Niewarto się nawet za to zabierac
RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - jakubg1 - 15-05-2015 Może lepsze nagrody będą... Rób, a ja wypiję kakao
RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - MPK Lublin - 15-05-2015 Mógłbym cośtam wymyśleć tylko na co mi to?
RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - showman - 15-05-2015 P.S Jak bede chcial sobie pograc na prywatnym serwerze to sobie taki odpale a jak bede chcial publikowac SAVE to to zrobie na tym czy innym forum... Serio co to za nagroda...??? RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - jakubg1 - 16-05-2015 Pff... ale co to za zabawa w multiplayer na jednego gracza? ![]() Moze beda lepsze nagrody? Zalezy od ilosci punktow ![]() EDIT: Mialem na mysli wspolne save. Przepraszam za blad. RE: Moje mapki (czasem z opisem, czasem nie) - jakubg1 - 25-05-2015 Zapomniałem o czymś Konkurs unieważniony!
|