![]() |
|
Zlot OpenTTD Polska 2013 - Wersja do druku +- OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] (https://forum.openttd.pl) +-- Dział: Website (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Dział: Ogłoszenia (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Zlot OpenTTD Polska 2013 (/showthread.php?tid=1301) |
Zlot OpenTTD Polska 2013 - showman - 09-06-2013 Jako że sprawa zlotu jak widzę na razie się nie rusza i jakoś się nie zapowiada mam propozycję, mianowicie... Zorganizujemy mini zlot kameralny, data: 19 - 21 lipca, może być jeden dzień mogą być 2 dni w tym terminie, miejsce: Działka El_Fuego(dla niewtajemniczonych okolice Poznania), zakwaterowanie: namiot... co do wyżywienia to chyba nie muszę mówić iż piwo się na pewno znajdzie a jak trzeba czegoś więcej to i grilla pewnie da się zrobić ![]() Jest ktoś w ogóle chętny na taki przyjazd ? P.S Właściciel działki jest o tym poinformowany żeby nie było... ![]() ________EDIT___________ Lista uczestników: - Mouse* - El_Fuego <- chyba jakoś da radę... - Showman* - Kolega Showman-a* ![]() - Niemiec* - KJ(KeyJey)[PL]* - KOZACKI BOHUN* - Rysh* - Hejden <- bez noclegu - Petr CZ* - Alkomat* - Pawilonek* Namioty: Mouse (2 osobowy / 2 zajęte) <- Namiot Adminów ![]() Showman (2 osobowy / 2 zajęte) Pawilonek (3 osobowy / 3 zajęte) niemiec (4 osobowy / 3 zajęte) Petr CZ (4 osobowy / 0 zajete) Po potwierdzeniu obecności dokładne namiary i ew numery kontaktowe wysłane będą na PRV. Ci, co wiedzą, że na pewno przyjadą/wybierają się prosze o wysłanie numerów telefonów na PW do mnie i do EL_Fuego_PL. Na wszelki wypadek lepiej mieć i możemy się zdzwaniać w celu wskazówek dojazdu/odbioru itp. RE: Propozycja - Mouse - 09-06-2013 Jestem za. 100% będę. RE: Propozycja - niemiec - 09-06-2013 Będę po sesji, więc mogę się pisać, skoro Mysza jedzie
RE: Propozycja - showman - 09-06-2013 Widzę że chętni jednak są... wiedziałem że się uda coś zorganizować.Zostaje w takim razie sprawa jakichś namiotów lub jedne go dużego i śpiworów. Ja będę jechał z Wawy raczej pociągiem albo busem więc dużo ze sobą nie wezmę... RE: Propozycja - Mouse - 09-06-2013 Ja nie mam namiotu ale zakupię sobie jakiś i jakoś dam radę
RE: Propozycja - showman - 10-06-2013 Ja tez chwilowo nie mam, ale moze uda mi sie jakis pozyczyc... RE: Propozycja - EL_Fuego PL - 12-06-2013 widzę ze spawa zlotu ruszyła więc ja ze swojej strony serdecznie zapraszam , teren odludzie ale takie nie do końca , natura ogólnie, warunki niestety będą spartańskie, woda jest, prąd jest, gril też, sklep niedaleko , a nawet dwa , łazienka tez będzie, warunek to namioty bo nie mam jeszcze tak wielkiej chałupy dopiero będzie się stawiać, najlepiej biega tu net w plusie lub w playu, RE: Propozycja - showman - 12-06-2013 Net do picia piwa i smażenia kiełbaski na grillu... ahh ten XXI wiek... RE: Propozycja - Mouse - 13-06-2013 Ktoś jeszcze chętny? Może na piszemy do niektórych userow indywidualnie? RE: Propozycja - showman - 13-06-2013 Pissalem do kozackiego, ale sie nie odzywa, kogo jeszcze myslisz zaprosic ? RE: Propozycja - niemiec - 13-06-2013 Alkomat, Pawilonek, shoter? Nie wiem, kto z nich ma tu dostęp, a kto nie. RE: Propozycja - showman - 13-06-2013 Pawilonek i shooter z tego co pamietam maja tu dostep wiec powinni wiedziec temat, a Alkomat sie nie pojawil na forum od 2 mies, ale zawsze mozna napisac mu PRV. EDIT: chociaz co do shooter-a moge sie mylic, moze tez lepiej napisac mu na PRV... RE: Propozycja - showman - 13-06-2013 Panowie zainteresowani i ci mniej zainteresowani, termin potwierdzony 19 - 21 lipca (piątek - niedziela) . Ja prawdopodobnie pojawię się w piątek wczesnym wieczorem. Podróżował będę z Warszawy pociągiem, z tego co się dowiedziałem w okolicy znajdują się ze 2 sklepy więc raczej z pragnienia nie wyschniemy ![]() Jeszcze prośba do Myszy, zadzwoń i z molestuj Rysha, może by się zechciał pojawić przypadkiem
RE: Propozycja - Mouse - 14-06-2013 Spoko Zadzwonie RE: Propozycja - Pawilonek - 15-06-2013 Mam dostęp tylko coraz rzadziej tutaj zaglądam. Zobaczę, może w tym roku się pojawię. Dam znać bliżej zlotu. RE: Propozycja - Rysh - 19-06-2013 (13-06-2013, 23:43)showman napisał(a): Panowie zainteresowani i ci mniej zainteresowani, termin potwierdzony 19 - 21 lipca (piątek - niedziela) . Ja prawdopodobnie pojawię się w piątek wczesnym wieczorem. Podróżował będę z Warszawy pociągiem, z tego co się dowiedziałem w okolicy znajdują się ze 2 sklepy więc raczej z pragnienia nie wyschniemyBędę na 90%. Ślub we wrześniu więc muszę troszeczkę oszczędzać Ale odłożę coś na tą uroczystość. Będę jechał z Białej Podlaskiej, przez wawę do poznania - po drodze wsiada KOZACKI. Musimy się ugadać jakim pociągiem jedziemy. tel: [ukryłem z powodu przeniesienia wątku do działu ogólnodostępnego, Showman]. RE: Propozycja - showman - 19-06-2013 Rysh, ja tez jade pociagiem z Wawy wiec mozna sie dogadac jakos, ale to jak juz bede w PL bo z UK za drogo dzwonic ![]() EDIT: Ja planowalem jechac pociagiem IR 56128 "SZCZELINIEC" , on jedzie z Wawy o 12.20, wysiasc trzeba we Wrzesni i przesiasc sie do innego bo stacja docelowa nazywa sie NEKLA, z tamtad wstepnie sie dogadalem z Robertem ze moze mnie/nas odebrac. RE: Propozycja - Rysh - 19-06-2013 (19-06-2013, 10:04)showman napisał(a): Rysh, ja tez jade pociagiem z Wawy wiec mozna sie dogadac jakos, ale to jak juz bede w PL bo z UK za drogo dzwonicTo git w 3 osoby już można elegancko jechać. RE: Propozycja - showman - 19-06-2013 Ja planowalem jechac pociagiem IR 56128 "SZCZELINIEC" , on jedzie z Wawy o 12.20, wysiasc trzeba we Wrzesni i przesiasc sie do innego bo stacja docelowa nazywa sie NEKLA, z tamtad wstepnie sie dogadalem z Robertem ze moze mnie/nas odebrac. RE: Propozycja - Rysh - 19-06-2013 Byłbym w Wawie o 8:32. Potem dopiero 13:20. Z przesiadkami nie chce mi się męczyć. |