OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]
Problem z grą jednoosobową - Wersja do druku

+- OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] (https://forum.openttd.pl)
+-- Dział: OpenTTD (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Dyskusje ogólne (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Problem z grą jednoosobową (/showthread.php?tid=158)

Problem z grą jednoosobową - kubapoland - 23-02-2009

Witam forumowiczów
Tym razem mam problem z grą pojedyńczą, który polega na tym, że komp nie wykonuję właściwie żadnego ruchu... Po prostu nie gra...
Dodam, że próbowałem zmienić opcje w zaawansowanych, aby nie można było kupić jego firmy i nic. W ustawieniach mam, że komp startuje razem ze mną. Mam 0.7.0 i nie mogę ściągnąć żadnych SI, bo wywala mi komunikat, że nie może undecommpres files więc juz nie wiem co mam zrobić..
Może macie jakieś sugestie
z góry dzięki

RE: Problem z grą jednoosobową - Sander - 23-02-2009

wystarczy czytac co sie sciaga a nie sciagac na pale bez uzycia mozgu, no ale organ nie uzywany zanika, wiec przytocze ci

Kod:
Today we have released the first beta for 0.7.0. If/when you want to play with competitors/AIs you need to download them from either the AI subforum or via the in-game content download system.

RE: Problem z grą jednoosobową - kubapoland - 24-02-2009

(23-02-2009, 17:19)Sander napisał(a): wystarczy czytac co sie sciaga a nie sciagac na pale bez uzycia mozgu, no ale organ nie uzywany zanika, wiec przytocze ci

Kod:
Today we have released the first beta for 0.7.0. If/when you want to play with competitors/AIs you need to download them from either the AI subforum or via the in-game content download system.

a po francusku lub niemiecku nie można?
i w mojej wypowiedzi również było pytanie o możliwość ściągnięcia właśnie AI z gry??
więc nie potrzebne te złośliwości
Tobie nie dziękuje za odp

RE: Problem z grą jednoosobową - Sander - 24-02-2009

to pocaluj mnie w pompe ;]

w kodzie jest wszystko napisane Smile jak sie ma 10 lat albo sie nie chodzilo do szkoly to juz nie moja wina QQ

RE: Problem z grą jednoosobową - kubapoland - 26-02-2009

Nie ładnie się tak wypowiadać, nie ładnie...
Napisałem wyraźnie w czym problem, a Ty piszesz, że mogę cię pocałować w pompkę albo, że mam 10 lat... choć nie masz pojęcia kim jestem...
Dla Twojej informacji dodam, że jedynym wyjściem, po różnych próbach pozostała reinstalacji, co przyniosło pożądany skutek i to było dopiero rozwiązanie, a nie opisywanie kim to ja jestem bądź nie jestem...

RE: Problem z grą jednoosobową - Sander - 26-02-2009

No to bardzo ciekawe, i urzekającą historie tutaj przedstawiasz. Z tym ze z pewnoscia nie na wersji 0.7.0-beta ;]

temat do zamkniecia Smile

RE: Problem z grą jednoosobową - Rysh - 27-02-2009

Sander troszkę więcej szacunku do ludzi proszę.

RE: Problem z grą jednoosobową - VertexKID - 19-05-2009

a ja mam jeszcze pytanie takie: Jakie są najlepsze do ściągnięcia bo te co mam to albo budują same autobusy albo samoloty i wogule są do kitu, potrzebuje jakiegoś bardziej wymagającego przeciwnika, może mi ktoś podać link???

RE: Problem z grą jednoosobową - buczek93 - 19-05-2009

No i ja się podepnę pod próśbę, bo wkurzają mnie te AI, nawet torów nie potrafią zbudować Sad

RE: Problem z grą jednoosobową - Mouse - 20-05-2009

Bawilem sie tymi AI i musze powiedziec, ze sa jacys dziwni, przy kazdym AI jest opis i 70% jak nie wiecej to konkurenci, ktorzy buduja autobusy i ciezarowki, jesli ustawim pare tych samych AI to rozbudowuja sie w tych samych miejscach (te same miasta), w tym samym miejscu buduja HQ. Nie ma dobrej konkurencji :/