![]() |
|
Oferta praktyki - Wersja do druku +- OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] (https://forum.openttd.pl) +-- Dział: OpenTTD (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: News (https://forum.openttd.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Oferta praktyki (/showthread.php?tid=262) |
Oferta praktyki - Mike - 22-06-2009 W związku z dynamicznym rozwojem serwera openttd.prochy.pl poszukujemy dwóch osób na stanowisko Remote Console Admin Wymagania:
Oferujemy:
Podania na w/w stanowisko składamy w tym wątku. Wystarczy list motywacyjny. Jeżeli nie czujesz się na siłach to zawsze możesz kogoś polecić. Wiadomość powinna zawierać opinię o kandydacie. RE: Oferta praktyki - KJ(KeyJey)[PL] - 24-06-2009 mighty KJ(KeyJey)[PL] ![]() - przegranych lat w OTTD około 15 w tym 4 lata na serverach multi - dyspozycyjny - logicznie myślący, wyciągający wnioski - dbający o server i o graczy, którzy na nim grają - starz jako opiekun servera prochy około 2 lat - znajomość języka angielskiego w stopniu zawansowanym (udokumentowany) - bardzo dobre zdolności komunikacyjne Jeżeli nie ja to oddaje swój głos na tj+ jeżeli by się zgodził na kandydature. Pozdrawiam wszystkich graczy servera openttd.prochy.pl oraz adminów ![]() P.S. Specjalne pozdrowienia dla Lva Millera ^^ Mike mi przypomniał, że zapomnialem o tobie
RE: Oferta praktyki - niemiec - 24-06-2009 A żeby zrobić Wam konkurencje ![]() Szanowny Panie Administratorze, Odpowiadając na ogłoszenie zamieszczone na forum zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko Administratora serwera openttd.prochy.pl. Mam spore doświadczenie na tym stanowisku, jestem przekonany, że moje predyspozycje psychiczne, jak i doświadczenie pozwolą mi na efektywną pracę. Jestem samodzielny, odpowiedzialny, ambitny i konsekwentny w dążeniu do celu. Powierzone mi zadania wykonuję sumiennie. Jestem otwarty na nowe idee, szybko i chętnie się uczę. Łatwo nawiązuję kontakty. Jestem kreatywny i lubię współpracować z ludźmi. Oferuję Panu moje umiejętności, czas, talent oraz swoją wiedzę. Mam nadzieje, że Pan Administrator przychylnie ustosunkuje się do mojej propozycji. Z poważaniem niemiec RE: Oferta praktyki - samorajp - 25-06-2009 Głos na niemca, ponieważ jest w wieku w którym takich stanowisk nie chce się tracić, tzn. szpan u kolegów. RE: Oferta praktyki - Sander - 25-06-2009 lol ja tam bym sie z checia mogl tym zajac ale z moja komunikatywnoscia to jest roznie pozatym wszyscy wiedza jak jest ![]() powodzenia
RE: Oferta praktyki - Pawilonek - 26-06-2009 To i ja się zgłoszę: Jeżeli chodzi o znajomość OpenTTD to od strony gry znam dość dobrze, jak dobrze to widać w moich konstrukcjach na serwerze. Przy grze spędziłem dość sporo czasu najpierw na Singlu potem na multi (chyba jak każdy) niestety nie jestem w spanie powiedzieć ile gram w Opena, nie pamiętam kiedy zacząłem. Potrafię logicznie myśleć oraz wyciągać wnioski ze swoich działań. Jeżeli chodzi o komendy konsoli to potrzeba mi ściąga. ;P Na serwerze jestem praktycznie codziennie, więc zawsze jestem do dyspozycji. Potrafię się dogadać z ludźmi bez problemów (jeszcze nie kłóciłem się z nikim na serwerze). Chętnie pomagam budować nowym graczom oraz tłumaczę w miarę możliwości dlaczego tak a nie inaczej. Pozdrawiam: Pawilonek
RE: Oferta praktyki - Rysh - 26-06-2009 Pawilonek i niemiec - moja propozycja. RE: Oferta praktyki - qamil - 26-06-2009 A ja bym zagłosował na KJ i Pawilonka - czyli nic nowego ;-) RE: Oferta praktyki - Rysh - 26-06-2009 Przeciwko tj jak i kj również nic nie mam. RE: Oferta praktyki - Mike - 26-06-2009 Jak wszystko dobrze pójdzie to 29 czerwca będą wyniki. RE: Oferta praktyki - Rysh - 26-06-2009 Jak na maturze Kandydatów prosimy stawić się wa garniaczkach na serwerze ;D
RE: Oferta praktyki - Szackal12 - 26-06-2009 Postanowiłem się zgłosić. Spędziłem dni na graniu w OpenTTD i dosyć dużo wiem o grze. Nie znam jeszcze wszystkich prędkości i mocy każdego z pojazdów, ale to można wyciąć. Co do logicznego myślenia i wyciągania wniosków, to myślę że mój wniosek będzie taki: " Spełniam te wymaganie " Znajomość komend u mnie cienko stoi, ale to da się nauczyć, jestem punktualny i umiem rozmawiać, tym bardziej pisać. Można by mi było dać się wykazać :D RE: Oferta praktyki - Mike - 29-06-2009 Po burzliwej dyskusji, zebraniu kopert oraz innych prezentów mamy przyjemność ogłosić wyniki. W pierwszym otwartym naborze zostały wybrane następujące osoby: - KJ(KeyJey)[PL] - niemiec - Pawilonek W związku z bardzo wysokim i wyrównanym poziomem kandydatów postanowiliśmy wybrać trzy osoby. Hasła zostaną wysłane na PM. Gratulujemy i życzymy sukcesów. RE: Oferta praktyki - samorajp - 29-06-2009 Voila. RE: Oferta praktyki - Pawilonek - 29-06-2009 Jestem bardzo zadowolony z wyboru ![]() Mam nadzieje że się nie zawiedziecie i będę mógł sprawować to stanowisko jak najdłużej. Pozdrawiam: Pawilonek
RE: Oferta praktyki - Rysh - 29-06-2009 Kiedy pierwsza składka na piwo... tfu serwer? RE: Oferta praktyki - Sander - 02-07-2009 ^^^^^ a kiedy to piwo? RE: Oferta praktyki - Rysh - 02-07-2009 Może dziś, już podaje numer konta
RE: Oferta praktyki - Mouse - 18-09-2009 Z wielką przykrością informuję iż niemiec na własną prośbę zrezygnował ze stanowiska. Ekipa openttd.prochy.pl dziękuje za poświęcony czas i grę. Na tę chwilę nie organizujemy ponownego naboru. |