FIRS / Caboose
Witam

Nie wiem czy tylko ja mam taki problem, bo generalnie zajelo mi to z 2h zeby to"rozgryźć". A mianowicie posiadajac jakis starszy pociag z Caboose ktore posiada wagonowe ograniczenie na 80km/h przy pozniejszej wymianie ów wagonik się nie wymienia, albo przynajmniej nie zawsze, poczatkowo myslalem ze to wina mocy lokomotywy (prędkość), ale sama wymiana .. ręczna samego wagonika pomogla. Teraz pytanie, czy ja mam cos w opcjach wylaczone (autoodnowa on) czy to jest poprostu bug? Dla mniej wtajemniczonych w FIRSa dodam ze nie da rady poprzez zastepowanie wymienic caboose'a
Camboose się nie wymienia, bo dla Opena cały czas jest to ten sam wagon, tylko z czasem zmienia swoje parametry. Nie da się automatycznie.
Juz przez chwile pomslalem ze napisalem z bledem Tongue Czyli technicznie rzecz biorac wiekszy rozwoj w ogole nie ma sensu bo pozniej przez 2 dni wysylasz pociagi do depotow i recznie wagoniki przeciagasz... chyba seta trzeba zmienic Tongue

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord