26-03-2015, 11:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2016, 15:19 przez jakubg1.)
Dzisiaj mam ochotę zaprezentować jedną z moich niezliczonych save'ów, które kiszę na swoim dysku. Jest to sceneria towarowa. Zawiera kilka ważnych linii i kilka mniejszych, jednym z głównych przedsiębiorstw jest huta która miesięcznie produkuje ponad 1500 ton stali. Jakie macie propozycje do rozbudowy/zmian symulacji? W załączniku przesyłam save i minimapkę. UWAGA: Bardzo proszę o otwarcie mapy nie zwykłym OpenTTD, ale spatchowanym OTTD Spring 2013 Patchpack v2.1.143 lub OpenTTD od McZapkiego!!! W przeciwnym razie mapka może nie działać.
07-06-2015, 16:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2015, 16:52 przez Damgam.)
Cytat: UWAGA: Bardzo proszę o otwarcie mapy nie zwykłym OpenTTD, ale spatchowanym OTTD Spring 2013 Patchpack v2.1.143!!! W przeciwnym razie mapka może nie działać.
kolego,masz tyle saveow a ty akorat przesylasz w wersji path,i co mam teraz zawracac se glowe i szukac patha zeby otworzyc jakiegos sava,z calym szacunkiem dla twoich dokonan ale wogle mi sie to niepodoba
Wystarczy, że dasz odpowiednie linki do save'ów z gry tak jak ja mam ustawione to na sygnaturze i jeżeli ktoś będzie zainteresowany to po prostu je Sobie ściągnie