Mój własny save
Dzisiaj mam ochotę zaprezentować jedną z moich niezliczonych save'ów, które kiszę na swoim dysku. Jest to sceneria towarowa. Zawiera kilka ważnych linii i kilka mniejszych, jednym z głównych przedsiębiorstw jest huta która miesięcznie produkuje ponad 1500 ton stali. Jakie macie propozycje do rozbudowy/zmian symulacji? W załączniku przesyłam save i minimapkę.
UWAGA: Bardzo proszę o otwarcie mapy nie zwykłym OpenTTD, ale spatchowanym OTTD Spring 2013 Patchpack v2.1.143 lub OpenTTD od McZapkiego!!! W przeciwnym razie mapka może nie działać.

Załączone pliki Miniatury

.sav   Jaworzno Dolne Transport, 11-02-2031.sav (Rozmiar: 183.36 KB / Pobrań: 164)
Nie wchodzi mi twój save. Załączam link.

Załączone pliki Miniatury

Cytat: UWAGA: Bardzo proszę o otwarcie mapy nie zwykłym OpenTTD, ale spatchowanym OTTD Spring 2013 Patchpack v2.1.143!!! W przeciwnym razie mapka może nie działać.
kolego,masz tyle saveow a ty akorat przesylasz w wersji path,i co mam teraz zawracac se glowe i szukac patha zeby otworzyc jakiegos sava,z calym szacunkiem dla twoich dokonan ale wogle mi sie to niepodoba
Nie, nie musisz gravel.
Właśnie się zastanawiam, czy by nie scalić tego wątku.

gravelpit - http://openttd-polska.pl/Temat-Moje-mapk...9#pid17799 to dla Ciebie.
Wystarczy, że dasz odpowiednie linki do save'ów z gry tak jak ja mam ustawione to na sygnaturze i jeżeli ktoś będzie zainteresowany to po prostu je Sobie ściągnie Wink

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord