Pytanie o dodatki lotnicze
Witam poszukuję wszelkich dodatków lotniczych

z GRF samolotowych znalazłem dodatek WAS uważam że jest fajny Smile czy są inne godne polecenia ??

Szukam dodatku dodającego nowe lotniska , czy istnieje coś co dodaje nowe lotniska zdecydowanie bardziej wydajne od tych w standardzie OPENTTD ??

czy są jeszcze inne dodatki poza samolotami i lotniskami ? np. związane z infrastrukturą ??
W załączniku poniżej (po lewej) masz obiekty dzięki którym mógłbyś ewentualne lotnisko według własnej wyobraźni zbudować ( GRF: OpenGFX aiports as objects). W załączniku drugim (po prawej) są lotniska, które można obracać (te standardowe).

PS: Te elementy w załączniku po lewej to OBIEKTY nie lotniska.
PS 2 : Ja nie wiem jakie są GRF-y z lotniskami. Wiem, że jest GRF umożliwiający budowanie na wodzie lotnisk Big Grin.

Ten drugi GRF (z lotniskami w różnych obróceniach) też nazwę ma zaczynającą się od OpenGFX.

Załączone pliki Miniatury

witaj znalazłem ten GRF OpenGFX aiports as objects

To jest to o co mi chodziło Smile można coś samemu ogarnąć Smile
(21-09-2015, 21:44)truman78 napisał(a): witaj znalazłem ten GRF OpenGFX aiports as objects ale nie mogę znaleźć tych obiektów Sad jak na lewym obrazku

Na załączniku pierwszym masz w opcjach "krajobraz" nadajnik (po prawej stronie obok tego znaku białego). Tam są. Jest tam wciśnięty zresztą. Po prostu się przyjrzyj.

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord