KOLEJ Problem z wgraniem nowej grf
Witam. Ściągnąłem sobie poprzez online nowa grafikę jest to "dusch tram" i nie może mi się załadować w grze ponieważ wyskakuje komunikat ze taka sama nazwa pliku grf id. Jak to naprawić żeby wgrać ta grafikę ?
Wklej screen z błędem i inne informacje jak wersja gry, system operacyjny itp.
EDIT
screen możesz wrzucić na http://upload.mouse.one.pl - upload dla forum OpenTTD
mouse zajrzyj na priva
Cytat:Nie moge zrobic sccrena poniewaz pokazuje mi sie czarny ekran ze zdjeciem wersja gry to open ttd 1.0.2 system windows vista 32-bit home premium i komunikat jest ten sam gdy chce dodac nowa grafike do listy nie mozna dodac pliku: taki sam grf id tylke ze w nazwie tego pliku pisze dustch tram RC 1 r26 [..]

Bez problemu pobrałem "Dutch Tram Set". Może spróbuj usunąć wszystkie NewGRF i zainstalować od nowa. Może być też problem z uprawnieniami do folderu gdzie masz NewGRF (/data i /download_content) i nie może nadpisać starej niekompatybilnej wersji.
Powiem ci ze w tym folderze mam tylko te grafiki nic innego nie mam czy byc moze wina lezy po stronie folderu na dysku c:openttd...... tam gdzie mam zainstalowanego opena. Bo te grafiki sciagniete to zapisuje mi w dokumentach
Ok dzieki juz dziala widocznie byla wina w folderze jak mowile sponiewaz usunalem raz jeszcze ta new grf i odznaczylem foldery tylko do odczytu i tera zjest ok ladnie smiga. dzieki za pomoc
Nie ma problemu. Na przyszłość nie pisz problemów na prv, forum jest po to, żeby wszyscy się wypowiedzieli na temat problemu oraz żeby inni wyczytali jak go rozwiązać.

Pozdrawiam

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord