Pomocy - dziwnie działanie klienta
Przesylam wam 2 linki .

1.Tam gdzie mam opena zainstalowanego :
http://www.speedyshare.com/files/30073204/OpenTTD.zip

2.Open z Dokumentow
http://www.speedyshare.com/files/3007371...umenty.zip
U mnie działa bez zarzutu prócz jednego. Ciągle trwa autozapis. Wyłącz go w opcjach i sprawdź czy nadal Ci się wiesza. Mapę masz ogromną, do tego mnóstwo drzew. Prawdopodobnie Open nie wytrzymuje zapisu takiej mapy co miesiąc.
(28-08-2011, 18:45)niemiec napisał(a): U mnie działa bez zarzutu prócz jednego. Ciągle trwa autozapis. Wyłącz go w opcjach i sprawdź czy nadal Ci się wiesza. Mapę masz ogromną, do tego mnóstwo drzew. Prawdopodobnie Open nie wytrzymuje zapisu takiej mapy co miesiąc.

ja mialem przed grą zapis co 12 miesiecy :x
A wyłączyłeś go i sprawdziłeś Opena przed napisaniem tego postu? -.-'
tak sprawdzalem przed napisanem tego postu...
U mnie też jest OK.
kurcze to dziwne ze wam dziala a mi nie :x
A tak to coś mi się przypomniało.Czy GRF'y pewne mogą spowodować że są dziwne działanie klienta
(30-08-2011, 21:17)Daniel94 napisał(a): A tak to coś mi się przypomniało.Czy GRF'y pewne mogą spowodować że są dziwne działanie klienta

To może po prostu sprawdź...
Wyłącz wszystkie NewGRF i włącz sobie nową grę.
Błąd z klawiaturą, gdzie pisząc np. 4 a wyskakuje 54, albo Delete resetuje kompa to mallware - wirus. Nie ma wiele wspólnego z grą, ale np. uruchomienie pliku openttd.exe powoduje aktywację wirusa. Znana rzecz, mało ciekawa. Reinstalka win nie pomoże, jedynie usunięcie wirusa albo format dysku (nie polecam, bo to niekonieczne).
Coś mi się nie che wierzyć, że klawiatura nie działa tylko w Openie. Znam sytuacje z życia wzięte, że klawiatury tak reagują jak się zepsują. Pada wtedy cała kolumna klawiszy albo głupieje - kolumna to 1qaz... 6yhn...9ol. itd. Masz przycisk power nad delete? Wink
Mouse mam ale nie działa od baardzo dawna :x
Oki już znalazłem problem..był nim GRF o nazwie Dutch Catendary...
(28-08-2011, 09:35)Daniel94 napisał(a): bez GRF tak samo...

Daniel94 napisał(a):Oki już znalazłem problem..był nim GRF o nazwie Dutch Catendary...

No kurwa! Zamykam!

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord