05-01-2011, 22:57
1. Po pierwsze witam wszystkich i krótko o sobie - gram w TT/TTD od pierwszego PeCeta, czyli już z kilkanaście lat 
2. Mam problem z plikami sejwów - mianowicie czasami znajduję jakieś fajne sejwy, ktoś się chwali jak grał czy jakies samouczki
, no i chciałbym sobie potestować pewne rozwiązania "na cudzym" że tak to ujmę. I teraz pytanie - czy gdzieś istnieje opcja zagrania jako konkretny gracz? Okazuje się, że zazwyczaj łąduje mi kogoś, kto niekoniecznie tego sejwa robił, a kogoś zupełnie innego :]

2. Mam problem z plikami sejwów - mianowicie czasami znajduję jakieś fajne sejwy, ktoś się chwali jak grał czy jakies samouczki
, no i chciałbym sobie potestować pewne rozwiązania "na cudzym" że tak to ujmę. I teraz pytanie - czy gdzieś istnieje opcja zagrania jako konkretny gracz? Okazuje się, że zazwyczaj łąduje mi kogoś, kto niekoniecznie tego sejwa robił, a kogoś zupełnie innego :]![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)