problem z muzyką
Witam

OTTD 1.0.2 i mam problem z OpenMSX 0.2.1, mianowicie nie mam w ogóle muzyki. W pracy instalowałem i grałem wszystko ok, a w domu w Jazz Jukebox zamiast utwory odtwarzać się pojedynczo, to przelatuje cała lista w ułamek sekundy tak jakby to były puste pliki. Platforma to: Windows Xp Pro, SBLive 5.1, i AMD x3800+, nie mam pojęcia co jest grane. Instalowałem kilkakrotnie i bez zmian. Osobno midi komputer odtwarza normalnie. Dziękuje za jakiekolwiek sugestie.
Gdzie wrzuciłeś paczkę z dźwiękami? Spróbuj wrzucić w oba miejsca: Moje Dokumenty/OpenTTD/data (albo content download?) i do ./openttd/data. Oczywiście rozpakuj to do data/ w taki sposób, żeby nie było w podfolderze. Możesz też skopiować sobie cały folder OpenTTD z komputera z pracy i wrzucić go na swój komputer - powinno pójść bez problemu.
Szczerze mówiąc nigdy nie wrzucałem muzyki do gry, zawsze przy pierwszym uruchomieniu wyciszam wszystko Wink
Przy instalacji OpenTTD pyta czy pobierać OpenMSX - jeśli wybierzemy tak, zostanie wszystko skonfigurowane automatycznie.

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord