Liczba postów: 423
Liczba wątków: 32
Witam.Mam problem związana z grą bo gdy gram na single player to po 30 minutach wyskakuje mi komunikator "że nie mam pliku open.exe itd.." . Ale w tym że co chwile włączam nową gre to nowy błąd jest.... mógłby ktoś mi poradzić co zrobić ? Bo próbowałem reinstalke i instalke Open'a
Liczba postów: 192
Liczba wątków: 0
Pewnie dlatego że OpenTTD nie zawiera pliku open.exe, coś sobie doistalowywałeś?
(21-10-2010, 18:47)wib_wk napisał(a): Pewnie dlatego że OpenTTD nie zawiera pliku open.exe, coś sobie doistalowywałeś?
nie tylko wgrywalem GFR ale to dawno ..... Nie wiem włąsnie czy ten plik nie jest uszkodzony :0
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 7
Usuń wszystkie foldery z grą, poza mapami i zapisanymi grami, a następnie zainstaluj, to powinno zainstalować ten plik. Oby bo nie próbowałem, ale powinno
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Przecież pisał, że robił reinstalke. Spróbuj usunąć newgrf, jak nie pomoże to ściągnij openttd portable (pakowana chyba zip'em) i spróbuj odpalic - też bez newgrf.
(22-10-2010, 18:55)mouse napisał(a): Przecież pisał, że robił reinstalke. Spróbuj usunąć newgrf, jak nie pomoże to ściągnij openttd portable (pakowana chyba zip'em) i spróbuj odpalic - też bez newgrf.
Mouse dziękuje za pomoc i za wsprawcie . Zrobiłem to i przepraszam za określenie "Dupa zimna"..... Bo ostatnie NewGRF to te Fish najnowsza wersja i chyba sądze że od tego GRF gra nie chce działać do mojego zakończenia