24-09-2012, 10:59
Witam jestem nowym uzytkownikiem, w ottd pogrywam od kilku ładnych lat, ostatni sie przerzuciłem na dodatek hard pack 
Otóz prosze o pomoc gdyż mam taki problem
Posiadam linie kolejowa i linie wodna
Linia wodna przewozi mi ryby z łowiska na stacje kolejowa
Linia kolejowa ma mi zabierac z jednej stacji żywiec z drugiej ryby( wyładowane wczesniej ze statku) i te wszystkie towary zawiesc do fabryki i tam wyładowac
Więc tak posiadam stacje A-na której ma być ładowany żywiec. Nastepnie pociąg jedzie do stacji B gdzie ładuje ryby ze statku i na końcu zawituje na stacje C gdzie ma wszystko wyładować. Problem jest taki że wogóle mi nie ładuje na żadnej stacji, aniżywca ani ryb, ale po usunieciu z rokładu stacji C już mi załaduje, pociag posiada wagonu do przewozu ryb i żywca wypróbowałem juz chyba wszystko
Jęsli ktoś wie o co chodzi prosze o pomoc
Pozdrawiam

Otóz prosze o pomoc gdyż mam taki problem
Posiadam linie kolejowa i linie wodna
Linia wodna przewozi mi ryby z łowiska na stacje kolejowa
Linia kolejowa ma mi zabierac z jednej stacji żywiec z drugiej ryby( wyładowane wczesniej ze statku) i te wszystkie towary zawiesc do fabryki i tam wyładowac
Więc tak posiadam stacje A-na której ma być ładowany żywiec. Nastepnie pociąg jedzie do stacji B gdzie ładuje ryby ze statku i na końcu zawituje na stacje C gdzie ma wszystko wyładować. Problem jest taki że wogóle mi nie ładuje na żadnej stacji, aniżywca ani ryb, ale po usunieciu z rokładu stacji C już mi załaduje, pociag posiada wagonu do przewozu ryb i żywca wypróbowałem juz chyba wszystko
Jęsli ktoś wie o co chodzi prosze o pomoc
Pozdrawiam
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)