Zbyt wiele NewGRF
Mam pytanko co do "błąd krytyczny" "zbyt wiele NewGRF" wgrałem tylko 60 sztuk i powyżej już niczego nie akceptuje a chciałbym jeszcze wgrać nowe drogi i pytanie czy idzie zmienić / powiększyć liczbę możliwych grafik o ponad 60 sztuk ?
60? na co ci tyle -_- nie zmącaj sobie głowy, usuń połowe bo i tak większość nie działa z powodu ID ^^
no jeszcze mi kilka rzeczy potrzebne z stąd chciałbym powiększyć limit o ile to się da jak nie da się w to ingerować to się załamie Big Grin
człowieku wiesz co to jest 60 NewGRF? sam NARS daje dużo i jeszcze trochę pojazdów.... ty sie chyba nudzisz ^^
To istnieje w ogóle tyle newGRF ??

A tak serio, to co najmniej połowa z nich i tak pewnie nie działa bo albo się wzajemnie wykluczają, albo ze sobą nie współpracują. Poczytaj pomyśl i wybierz kilka które Ci do gry są potrzebne. Przy 10 gra jest już naprawdę mocno urozmaicona i zmieniona. Nie uwierzę że potrzeba Ci ich ponad 60...
mniej więcej wiem ... a czy się nudzę gram tylko w pracy jak mam 24h służby i lubię drobne szczegóły których jest wiele i większość z nich jest naniesione na mapę jeszcze z 10 miejsc bym potrzebował szukałem w plikach conf ale nie znalazłem nic :/

showman - pewnie i masz rację tylko że sugeruję się "zielonym" kwadracikiem sugerującym że nie ma żadnego błędu i jedno z drugim się nie wyklucza.... nie znam wszystkich dodatków ....

- zawsze lubiłem dużo pojazdów wszelkich
- dużo nowych / innych towarów
- ciekawe graficznie tory
A jak zarządzać newgrf podczas gry?
Była jakaś kombinacja klawiszy. Ctrl + ...
stary.... polecam ci tak :
FIRS Replecamenty Set
CS road set
HEQS
Stations (City,rural i te z ze wegiel itd..)
Trolleybus Set
Ikarus Set
Dutch Set
Veichle road set v3
USA train set
Av8 aircraft set

tylko te polecam i tak gra bedzie boska

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord