Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Mam pytanko co do "błąd krytyczny" "zbyt wiele NewGRF" wgrałem tylko 60 sztuk i powyżej już niczego nie akceptuje a chciałbym jeszcze wgrać nowe drogi i pytanie czy idzie zmienić / powiększyć liczbę możliwych grafik o ponad 60 sztuk ?
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 3
60? na co ci tyle -_- nie zmącaj sobie głowy, usuń połowe bo i tak większość nie działa z powodu ID ^^
no jeszcze mi kilka rzeczy potrzebne z stąd chciałbym powiększyć limit o ile to się da jak nie da się w to ingerować to się załamie
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 3
człowieku wiesz co to jest 60 NewGRF? sam NARS daje dużo i jeszcze trochę pojazdów.... ty sie chyba nudzisz ^^
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 19
To istnieje w ogóle tyle newGRF ??
A tak serio, to co najmniej połowa z nich i tak pewnie nie działa bo albo się wzajemnie wykluczają, albo ze sobą nie współpracują. Poczytaj pomyśl i wybierz kilka które Ci do gry są potrzebne. Przy 10 gra jest już naprawdę mocno urozmaicona i zmieniona. Nie uwierzę że potrzeba Ci ich ponad 60...
08-12-2012, 23:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2012, 23:31 przez ToReN.)
mniej więcej wiem ... a czy się nudzę gram tylko w pracy jak mam 24h służby i lubię drobne szczegóły których jest wiele i większość z nich jest naniesione na mapę jeszcze z 10 miejsc bym potrzebował szukałem w plikach conf ale nie znalazłem nic :/
showman - pewnie i masz rację tylko że sugeruję się "zielonym" kwadracikiem sugerującym że nie ma żadnego błędu i jedno z drugim się nie wyklucza.... nie znam wszystkich dodatków ....
- zawsze lubiłem dużo pojazdów wszelkich
- dużo nowych / innych towarów
- ciekawe graficznie tory
Liczba wątków: 0
23-02-2013, 21:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2013, 21:36 przez LukE.)
A jak zarządzać newgrf podczas gry?
Była jakaś kombinacja klawiszy. Ctrl + ...
Liczba postów: 423
Liczba wątków: 32
stary.... polecam ci tak :
FIRS Replecamenty Set
CS road set
HEQS
Stations (City,rural i te z ze wegiel itd..)
Trolleybus Set
Ikarus Set
Dutch Set
Veichle road set v3
USA train set
Av8 aircraft set
tylko te polecam i tak gra bedzie boska