Wspólna gra
Nie zdołałem już wczoraj wrócić, może dzisiaj mi się uda pograć... Wink
Jakie zmiany dzis wprowadzamy na serwie zeby nie bylo za latwo ?
Zostawmy tak jak jest, może następnym razem coś się zmieni.
Tak jak jest nie da rady i tak trzeba bedzie pewnie zwiekszyc limity pociagow Wink
Czemu nie dajecie rady? Małe dochody? :>
Grajcie po staremu, bez PBSów Tongue
A co ja Rysh jestem...
"Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść"
Wlasnie bardzo fajnie sie gra w takiej firmie gdzie jest duzo graczy, pod warunkiem ze umieja oni grac i sie ze soba dogaduja.
nie twierdze że nie gra się fajnie, problem w tym że kase wydawaliśmy za szybko Big Grin
Niech dziś wszyscy mają mumble zainstalowane. Poza tym, panowie trzeba mieć plan budowy. Wiadomo, że węgiel jest najbardziej opłacalny, lecz z niego nic się nie produkuje. Dlatego proponowałbym troszeczkę tańsze drzewo, później towary do miasta i na koniec zająć się pociągami pomiędzy miastami.
Mozna jeszcze ewentualnie rude wozic z tego tez goods jest.
Kontynuujemy, czy od nowa?
Moze zacznijmy od poczatku, tam byl raczej kiepski start...
Ale od nowa nie mogą wszyscy grać(budować), bo każdy chce budować i nikt nie ma kasy... Sad
Ee jak już wartość firmy jako taka jest, to można kontynuować, a ewentualnie ktoś się może zająć rozbiórką słabych tras i mało wydajnych pojazdów Smile
Właśnie, kontynuujmy, mi się nie chce grać od nowa, a tak mamy źródło dochodu na dalsze trasy... A poza tym zskoda tej 3-4-godzinnej gry.
Panowie, a co powiecie, aby w przyszłą środę się zebrać i pograć na jakimś zagranicznym serwie?
CityBuilder np.? Możemy...
Proponuję następnym razem obrać sobie jakiś główny cel, np. działalność firmy na 1000 pkt. lub chociaż minimalny zysk utrzymywać na 100%.

[Obrazek: vYd2QVq.png]

Albo inny wariant - mniejsza mapa i połączenie wszystkich miast (przynajmniej jeden pojazd na miasto) i przedsiębiorstw (dążyć do tego celu, niekoniecznie wszystko połączyć Wink ) + min. zysk na 100%.

PS. I zakazać pobierania ropy pociągami z platform wiertniczych! Big Grin

---

(06-08-2013, 23:02)niemiec napisał(a): Panowie, a co powiecie, aby w przyszłą środę się zebrać i pograć na jakimś zagranicznym serwie?

Może coś szybkiego, np. BTPro QUICK http://openttd.btpro.nl/index.php/curren...er-3-quick ?

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord