KOLEJ Polish PKP Infrastructure Set
(28-07-2013, 01:12)Rysh napisał(a): A czy tory będą się zamykały tylko w miejscu gdzie jest strażnica?

Niestety, obecność strażnicy nie będzie w żaden sposób wpływała na sposób działania rogatek, ani "wypadkowość" na przejeździe.
Tak, jak pisałem - wszystkie tego typu obiekty to tylko wizualne gadżety, dobre dla kogoś, kto zarobił już miliony i nie ma na co wydawać... Smile

A tu wszystkie możliwe ustawienia strażnicy:

[Obrazek: 285straznice_wszystkie.png]
Szkoda, bo takie gadżety wpłynęły na grywalność. Zbliżyło do realistycznej rozgrywki Smile
A ja mam takie pytanie. Czy jest możliwe zrobienie tego typu przejazdu kolejowego: http://www.amcwroclaw.pl/img/faller/h0/zab/F120174.jpg ?
Wpadłem na kolejne pomysły odnośnie tego setu - infrastruktura portowa, terminale kontenerowe, dźwigi portowe, magazyny itp bo o ile domyślny port od biedy pasuje do lokalnych promów pasażerskich o tyle większe statki zasługują na dużo port z prawdziwego zdarzenia.
Po weekendzie moge wam pokazac jak wyglada BTDG w Gdyni Wink
Nie zapomnijcie o rozpływających się na wiosnę torach!
http://www.youtube.com/watch?v=3CLvILvvfzc
Chyba zalało porządnie tory bo tu cisza Big Grin
Cisza, bo cały mój czas znowu poświęcam na PKP Set. Wink
Z chęcią bym pomógł ale niestety dla mnie to czarna magia Smile
Porty strażnice nastawnie o_O mój mózg Big Grin. gdybym wiedział jak to rysować żeby w kratki pasowało to bym sie tym zajął. kiedyś bawiłem sie paintem i sobie robiłem kolejki w klimacie OpenTTD Big Grin i super mi to wychodziło Smile nawet sobie to nazwałem PaintTTD Tongue
(30-08-2013, 16:51)Sander napisał(a): Po weekendzie moge wam pokazac jak wyglada BTDG w Gdyni Wink

BTDG? A możesz to rozwinąć bo chociaż z Gdyni ale nie skumałem ten skrót Big Grin
Bydgoski Towarowy Dom w Gdyni hahaha XD
A tak na poważnie to chyba o to chodzi http://www.btdg.pl/
@Dziki, dokladnie tak Smile
No to jestem ciekaw jak to będzie wyglądałoSmile A Sea Tower też będzie? Big Grin
A wiecie co ja tak myle a czy by się dało dać BCT? i statek StenaLine?
(12-10-2013, 10:35)DzikiJeż napisał(a): No to jestem ciekaw jak to będzie wyglądałoSmile A Sea Tower też będzie? Big Grin

SeaTowers juz nei widac bo postawili nowy magazyn "wiatrakowy" - wiatraki beda tam budowac i odrazu na statki Smile. Kolos jest wielkosci mniej wiecej 10 pietrowego wiezowca
Tak czy siak fajnie by było zobacz SeaTowers w grze Big Grin
Dobra, mam spory dylemat, mialem dzisiaj troche czasu w pracy i nie mialem pomyslu co mam wam z fotografowac... bo jednak calego portu nie dam rady Tongue
hmm o ile jakiś set z portem jest o tyle jakoś brakuje mi hangarów i suchego doku. Wybacz nie orientuję się za bardzo co jeszcze jest w stoczniach i portach Smile aaaa i no ten tego... tych budynków co pasażerów łądują na statki by się jakiś przydał^^ A skoro przy wodzie jesteśmy da radę jakoś zrobić by powodzie pływały jakieś "dzikie" nie należące do żadnego gracza jachty?

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord