wybrakowane pojazdy
czesc, pobralem ostatnio kilka dodatkow, min nowy przemysl- wydobywczy,produkujacy itd, np materialy budowlane do miasta, ale niestety jak i we wczesniejszych latach jak i pozniejszych nie mam auta do niego przystosowanego, mozecie polecic mi jakis dodatek w ktorym jest masa aut? ja mam jakis, kilka PL pojazdow ale to malo...
Spróbuj "ECS & FIRS vehicle set".
eGRVST2. pojazdy wyglądają w stylu oryginalnych ale jest ich duzo duzo wiecej i do przemysłu dostosowane Smile
dzieki! Smile zaraz bede dzialac Smile
Na auta známé z Evropy je dobrý Long Vehicle v 4 Taky jsou na všechen průmysl.
tez dobre! a mozesz mi polecic jeszcze jakies dobre pociągi i wszystko do kolejki ?
PKP set Big Grin - pociągi naszego kochanego PKP

FISH FISH 2 - Statki

Av8 - samoloty
Serio ten wątek znalazł się w dobrym dziale? Moderator!!!!! Gdzie jest moderator?!
Mi się wydaje że jest w odpowiednim dziale Smiley24
U lokomotiv je jedno co použiješ za set, jen když nemají vagony na nový průmysl, tak tam musíš dodat grf Old vagon new cargo. Vedlejší efekt je, že ti to přidá i original set. Takže tím koleje jsou pořešeny.
chyba czoła za odpowiedzi! rzadko kiedy na forach mozna uzyskac szybko takie konkrety, super Smile
Bo małe to forum i jakby ekskluzywne przez to, więc i prawdopodobieństwo szybkiej, konkretnej odpowiedzi jest duża.

p.s.
shoter, mogłeś tego nie pisać nie sprawdzając, rączki swędziały?

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord