Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Witam

Zapewne mój kłopot będzie banalny, ale moje stacje nie podają informacji dotyczących ilości pasażerów i towarów które oczekują na pociag. Gdzie to można ustawić ?
Liczba postów: 602
Liczba wątków: 19
Jak to nie podają? Znaczy, że w okienku danej stacji nie ma żadnych liczb? Może nie podają, bo tych pasażerów tam po prostu nie ma? Będą jak pociąg pierwszy raz zajedzie na stację i "zażąda" pasażerów lub towaru.
niestety nie mam zadnych informacji pociagi zarabiaja a ja nie widze ile na stacjach jest surowcow. kolega z ktorym gram na serwerze wszystko widzi. czy to jest mozliwosc ze to wina "zle zainstalowanego" ttd?
(17-09-2014, 09:51)fukusaburu19 napisał(a): niestety nie mam zadnych informacji pociagi zarabiaja a ja nie widze ile na stacjach jest surowcow. kolega z ktorym gram na serwerze wszystko widzi. czy to jest mozliwosc ze to wina "zle zainstalowanego" ttd?
Bardzo dziwna sprawa. Spróbuj przeinstalować grę, to nie zajmie ci dużo czasu

Jeśli nadal będzie problem, to zamiast "installer" pobierz "zip archive" (lub na odwrót). Nie mam więcej pomysłów.
17-09-2014, 11:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2014, 11:45 przez fukusaburu19.)
pobralem zainstalowana wersje od kolegi i mi pokazuje ale teraz jest znow drugi problem :/ bo nie dziala komenda max_download_time 65535 i nie moze pobrac ode mnie mapy :/ informacja: command not found
17-09-2014, 13:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2014, 13:13 przez pAter.)
Domyślam się, że wpisujesz w konsoli, więc dodaj "set" na początku:
Kod:
set max_download_time 65535
(możesz też to ustawić w pliku openttd.cfg ale już bez "set")
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
Proponuje na nowo pobrać grę i ją rozpakować, ogólnie dziwny przypadek
LINKI DO PLIKÓW OTTD
zmienilem ustawienia w configu w plikach i smiga

dziekuje za pomoc ^^ a z tamtym brakiem info na tenat surowcow naprawde dziwna sprawa... no coz wszystko dziala temat do zamkniecia