Liczba postów: 11
Liczba wątków: 3
17-08-2009, 18:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2009, 19:28 przez Siara_nh.)
Witam chciałbym się dowiedzieć jak mogę zastąpić/wymienić na nowy,wszytskie pociągi,lokomotywy? bo wchodzi na liste pociągów i daje żeby zastąpiło nawet pociągi wysyłam do zajezdni , ale nic sie nie zmienia co źle robie?
a właśnie tak przy okazji, czy można w jakiś sposób podtrzymać produkcje drzewa żeby sie nie konczyło? i z czym mam połączyć bank?
i czemu jak chce zbudować jakis pociąg to mam tylko jedną lokomotywę ?a jak wchodze na DOSTĘPNE lokomotywy to jest ich tam kilka rodzai
Torowisko przerobione na elektryczne?
18-08-2009, 00:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2009, 01:29 przez Siara_nh.)
nie wiedziałem ze sie nawet coś takiego robi

a czy da się przekształcić te tory automatycznie czy musze kasować i budować nowe???
a kolega moze mi też powiedzieć z czym łączyć bank?
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Da się przekształcić, ostatni przycisk na pasku budowania torów.
Da się podtrzymać produkcję odbierając towar jaki zakład produkuje.
Bank można połączyć z innym bankiem.
ale już kilka lasów mi zniknęło a mam połączone LAS-Tartak-Miasto
a jak zrobić żeby wymienić wsyztskie pociągi naraz na nowsze?
Liczba postów: 224
Liczba wątków: 9
(18-08-2009, 09:55)Siara_nh napisał(a): a jak zrobić żeby wymienić wsyztskie pociągi naraz na nowsze?
Jak masz spis wszystkich pociągów (ten otwierany z górnego paska) to na dole masz „zarządzaj listą” > „zastąp pojazdy”. Tam możesz dowolnie wymieniać każdy typ pociągu, pamiętaj tylko o odpowiednim ustawieniu opcji jakie tam są.
Liczba postów: 1,132
Liczba wątków: 80
(18-08-2009, 13:47)Alkomat napisał(a): Jak masz spis wszystkich pociągów (ten otwierany z górnego paska) to na dole masz „zarządzaj listą” > „zastąp pojazdy”. Tam możesz dowolnie wymieniać każdy typ pociągu, pamiętaj tylko o odpowiednim ustawieniu opcji jakie tam są.
Jeżeli wymieniasz parowozu lub spalinówki na lokomotywy elektryczne, to również zajezdnia musi być zelektryfikowana.
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Co do zamykania fabryk to popatrz w opcje ekonomii.