Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Witam chciałbym przekształcić swoje tory na elektryczne więc wchodzę w zakładkę budowy torów itp. klikam na ostatnią ikonę "przekształć tory" i następnie na dany odcinek torów itp. i otrzymuje komunikat: nie można zmienić typu torów w tym miejscu, Nieodpowiednie tory.
Bardzo proszę o pomoc, ps można budować od razu tory elektryczne? Jeśli tak to jak?
screen
[Obrazek: aafbac4567.png]
Liczba postów: 240
Liczba wątków: 19
Na screenie widać, że masz zwykłe tory a nie elektryczne. A ze zwykłych na zwykłe się nie da więc wyskakuje ten komunikat. Musisz rozwinąć menu budowy torów, wybrać kolej elektryczną i wtedy przekształcasz. A jak jeszcze masz na szaro to znaczy, że musisz jeszcze zaczekać bo ich nie wynaleziono.
Liczba postów: 2
24-08-2009, 00:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-08-2009, 00:56 przez affectpct.)
a gdzie rozwija sie te menu
juz wiem jak
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Przytrzymaj na ikonie torów na pasku narzędzi, rozwinie sie menu z wyborem rodzaju torów.
Liczba postów: 5
26-09-2013, 22:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2013, 22:19 przez Motorniczy.)
Witam mam podobny problem - otóż było kiedyś podobnie i coś tam pogrzebałem i przeszło. Dzisiaj dodałem OpenGFX trains 32bpp i znowu ten sam problem mam zwykłe wchodze w menu elektrycznych i mam błąd jak kolega. Po wywaleniu grf który dodałem bład został - nie wiem o co chodzi może ktoś już uporał sie z tym problemem ?
EDIT -
Ok uporałem sie z problem. W każdym razie wywaliłem wszystkie grf i dodawałem kolejne sprawdzając czy działa, dodawałem 1 i test a na końcu dodałem to co chciałem i działa - to samo co wcześniej, widocznie jakiś błąd załapał czy cos

Edytuje bo może ktoś bede miał podobny problem dlatego zostawie to tutaj. Pozdrawiam