filmik ottd
Czym najlepiej nagrywać OTTD?FRAPSem?
W jakim formacie najlepiej zapisać filmik aby wysłać go na youtube tak żeby miał jak najmniejszy rozmiar?
Koniec pytań,mam nadzieje na odpowiedzi
Ja nagrywam Camstudio. Zmieniam rozdzielczość Opena na 600x480, zaznaczam całe okno i nagrywam. Tylko później trzeba jakoś skompresować nagrany film. Wystarczy do Movie Makera wrzucić i zapisać.
(31-12-2009, 12:33)niemiec napisał(a): Ja nagrywam Camstudio. Zmieniam rozdzielczość Opena na 600x480, zaznaczam całe okno i nagrywam. Tylko później trzeba jakoś skompresować nagrany film. Wystarczy do Movie Makera wrzucić i zapisać.

Skąd ja to znam... Tongue
link: http://www.dobreprogramy.pl/CamStudio,Pr...11765.html
Tyle, że nie trzeba zmieniać rozdzielczości Opena tylko np nagrać cały pulpit Tongue
Wydaje mi się, że przy 600x480 pikselach ordery są czytelne. Na większych rozdzielczościach nie.
To trzeba w ustawieniach zmienić jakość nagrywanego filmu. Teraz raczej nie napisze gdzie dokładnie bo nie mam zainstalowanego na kompie i nie chce mi się ściągać. :P

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord