Witam, może i dawno nie grałem dłużej niż parę godzin ale to, co się dzieje na serwerze zamkniętym przyprawia mnie o dreszcze:
1. EP01 pojawiła się w 1934r. - zaraz po OKz32
. Nawet ciężarówek jeszcze nie ma... Nie czytałem wątku o PKP Set ale przypominam sobie, że data produkcji tego modelu była trochę później, po wyjściu parowych i węglowych.
2. Czy ktoś z Was wie czy cfg z nowego openttd różni się zmiennymi od starego cfg? Serwer jakby nie reaguje na zmiany (max_no_competitors, diff_level czy nawet vehicle_breakdown).
Jeśli macie jakieś doświadczenia, spostrzeżenia i uwagi odnośnie STRUKTURY nowego cfg to bardzo proszę o kontakt.
1. EP01 pojawiła się w 1934r. - zaraz po OKz32
. Nawet ciężarówek jeszcze nie ma... Nie czytałem wątku o PKP Set ale przypominam sobie, że data produkcji tego modelu była trochę później, po wyjściu parowych i węglowych. 2. Czy ktoś z Was wie czy cfg z nowego openttd różni się zmiennymi od starego cfg? Serwer jakby nie reaguje na zmiany (max_no_competitors, diff_level czy nawet vehicle_breakdown).
Jeśli macie jakieś doświadczenia, spostrzeżenia i uwagi odnośnie STRUKTURY nowego cfg to bardzo proszę o kontakt.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)