Tory
Witam.Otóż sobie tak gram w Cris Saywer's Locomotions i tu nagle żarówka mi się zapaliła.Dlaczego nie ma w OpenTTD opcja ustawienia torowisk wzniesieniowych bez podwyzszania terenu.Chodzi o to ze to bylby powiedzmy a'la wiadukt na ktorym mozna byloby wstawiac stacje i sygnalizacje.Bo według mnie by się takie coś przydało.
O co ci chodzi? O nasyp? O budowę torów na wzniesieniu bez potrzeby podnoszenia terenu (tak, jak w RollerCoaster Tycoon)? Może o budowę semaforów na moście/wiadukcie?
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/...8_640w.jpg pewnie chodzi o coś w ten dekens.
Ja tam dawno w ottd nie grałem,ale coś takiego by mi się nie spodobało.
no tak o to chodzi widac ze ty tez pewnie w to pykasz Tongue . Mi tam by sie podobalo bo po co mamy podwyzszyc teren specjalnie na takie cos skoro mozemy od razu cos takiego zrobic jak na zdjeciu.Przepraszam bardzo ze nie napisalem wczesniej zrozumiale dla kazdego ale poprostu pomysl mi sie pojawil i musialem szybko to napisac boznając moj pamiec.To bym zapomniał Smile

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord