KOLEJ NUTS Unrealistic Train Set 0.1.9
Witam was.Otóż chiałbym wam mój błąd w tym GRF (?), otóż jaki?Gdy mam dodany już lokomotywe i chce już wagony dodać to właśnie nie moge , nie wiem dlaczego a nazwa lokomotywy którą chciałem dać to "Logic Engine(Rail) , 301km/h , Moc:65,905KM" czy może państwo wiedzą co jest nie tak że nie moge podczepiać wagony?Przeinstalowałem Opena i nic ten sam problem. Przepraszam jeżeli wstawiłem ten Temat w złym dziale.

co chciałbyś? Dodałem prefiks //Pawilonek
Mógłbyś linka dać go tego NewGrf? Sprawdziłem za pomocą przeglądarki wbudowanej w grę i nie znalazłem. Chyba, że w nazwie nie ma: NUTS.
To GRF Jest w Znajdz dodatki online.Nazwa GRF "NUTS Unrealistic Train Set"<---Tak jest napisane w dodatkach online.
Nie wiem, czego mi nie chciało znaleźć go wcześniej.

Wystarczyło przeczytać co jest napisane w opisie lokomotywy.
"Cannot haul any other wagons or engines." -> http://translate.google.pl/ -> "Nie można holować innych wagonów lub silników."
Czyli po prostu nie można do niej podczepić żądnych innych lokomotyw ani wagonów.
agrr.......dzieki nawet na to nie spojrzalem dzieki i sorka za taki "mały" problem

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord