27-08-2012, 20:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2012, 20:58 przez KJ(KeyJey)[PL].)
(24-08-2012, 15:53)Mouse napisał(a): Wybieram się. Zarezerwowałem termin w moim terminarzuBędę w piątek wieczorem do niedzieli (chyba do rana). OK. 15:00 muszę być w Krakowie, więc nie wiem do końca datę odjazdu, ale przyjadę chociaż na 1 wieczór!!!
PS. Niemiec: Mogę Cię zabrać w 1 stronę jak będzie nam obu pasować.
no i pasi

(24-08-2012, 22:29)Daniel94 napisał(a): Hmm ja bym mógł wpaść ale jest problem u mnie z Gdyni bo nie mogę nigdzie znaleźć stanowiska kasowe żeby się spytać ile kosztuje Bilet TLK na Poznań i na powrót :<.Ale te dni pasują dla mnie jak w 10.Postaram się być jakoś nawet na rowerze jak mi się uda xD
to się namyśl zrobimy z Ciebie wkońcu meżczyznę
i daj znać w 100% w następnym poście (25-08-2012, 00:25)Rysh napisał(a): Szkoda chłopaki, inny termin (późniejszy najlepiej) bardziej by mi pasował. A wody bym się z wami napił
wiadro też skołuje wiesz, żem Twój miszcz Zeng w pojeniu Cię wodą

(25-08-2012, 14:04)Barti002 napisał(a): Mieszkam w PoznaniuAle i tak nie przyjdę.
nie dziwota pozwolenie od mamy wymagane

(27-08-2012, 18:19)showman napisał(a): Jezeli nic sie nie zmieni to ja wyjade z Warszawy prawdopodobnie kolo godziny 23 w piatek wiec w Poznaniu bym byl tak na 3 w nocy. Niestety wczesniej nie dam rady. Z tego co wstepnie rozmawialismy to Kozacki jedzie ze mna, jak ktos z okolicy jeszcze chetny to moge zabrac... tanie bilety mam
gra gitara jakoś was z dworca odbierzemy

Do wszystkich:
Namiary będę wysyłał 1 września jestem w trakcie zmainy kompów, dotyczy mojego lokum i tanich noclegów na terenie miasta Poznań
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)

, jak ktos z okolicy jeszcze chetny to moge zabrac... tanie bilety mam