23-09-2012, 14:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2012, 14:31 przez Polo_Crafter.)
(23-09-2012, 12:11)TadeuszD napisał(a): w którym roku próbowałeś przebudować SM42?
Grę uruchamiałem za każdym razem w roku 2000, ale i po ustawieniu dalszych dat - błąd ten sam.
(23-09-2012, 12:11)TadeuszD napisał(a): Kiedy wyskakuje to okienko - zaraz po otwarciu okna przebudowy, czy dopiero po kliknięciu "Przebudowa pociągu"?
Zaraz po otwarciu okna przebudowy. Mogę przebudowywać swobodnie na SM i SP, jak na screenie. Podczepione wagony nie zmieniają nic.
Zaraz spróbuję na wersji 1.2.0, być może to bug występujący tylko u mnie...
Niestety, na 1.2.0 też wyskakuje ten błąd. Pogrzebię w plikach wspólnych (moje dokumenty), albo najlepiej wszystkie je usunę i dam znać jeszcze raz.
Żadna z powyższych operacji nie przyniosła pozytywnego rezultatu. Może spróbuj mi przesłać Twój plik NewGRF bezpośrednio na maila (najlepiej ten najnowszy) na polocrafter[małpa]gmail-dot-com, może zapodziała się tam linijka kodu, czy jakiś pojedynczy znak
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)