Hej,
Ostatnio zacząłem się w ottd bawić tramwajami, a że mieszkam w Poznaniu, to bardzo mi brakuje tych poznańskich zielonych tramwajów, dlatego też wpadłem na pomysł, żeby je zrobić
(bardzo lubię tramwaje, a zwłaszcza te, które się nie spóźniają)
Obecnie moja lista przedstawia się tak:
Solaris: Tramino;
Siemens: Combino;
Düwag: GT8; GT8ZR; GT6;
Konstal: 105N; 105Na; 105NaDk; 105Na/2;
HCP: 188N Puma
Moderus: Alfa; Beta;
Tatra RT6N1;
Z tego, co widziałem, to w innym newgrfie jest m.in. siemens combino, stąd pytanie, czy można dany grf "rozpakować" tak, abym mógł zobaczyć, jak jest narysowany i trochę go zmienić?
Jeśli nie ma takiej możliwości, to powiedzcie mi, proszę, jak zrobić, aby tramwaj miał wagony (nie chcę, aby skręcał tak dziwnie, tylko normalnie
)
Ostatnio zacząłem się w ottd bawić tramwajami, a że mieszkam w Poznaniu, to bardzo mi brakuje tych poznańskich zielonych tramwajów, dlatego też wpadłem na pomysł, żeby je zrobić

(bardzo lubię tramwaje, a zwłaszcza te, które się nie spóźniają)
Obecnie moja lista przedstawia się tak:
Solaris: Tramino;
Siemens: Combino;
Düwag: GT8; GT8ZR; GT6;
Konstal: 105N; 105Na; 105NaDk; 105Na/2;
HCP: 188N Puma
Moderus: Alfa; Beta;
Tatra RT6N1;
Z tego, co widziałem, to w innym newgrfie jest m.in. siemens combino, stąd pytanie, czy można dany grf "rozpakować" tak, abym mógł zobaczyć, jak jest narysowany i trochę go zmienić?
Jeśli nie ma takiej możliwości, to powiedzcie mi, proszę, jak zrobić, aby tramwaj miał wagony (nie chcę, aby skręcał tak dziwnie, tylko normalnie
)
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)