04-12-2012, 14:00
i tu ja się wypowiem
należało by zrobić "Projekt Polskie Tramwaje" gdyż nie może zabraknąć np. konstala 116N/116Nd
A i należy pamiętać że pojazdy drogowe MUSZĄ mieć barwy firmy gdyż jak ktoś gdzieś kiedyś napisał "na torach łatwo jest rozpoznać swój pojazd a w korku znacznie trudniej"
[Obrazek: 116ndkarlik.png]
Tak wygląda moje "dzieło"
to "dzieło" to właśnie 116Nd zwany Citadisem 100 lub bardziej związana nazwa z miejscem w którym kursujeto "Karlik" ^^
należy pamiętać że talentu nie mam ^^ malowanie Tramwajów Śląskich... Innego nie ma
Mi się osobiście ta czerwień nie podoba i wolał bym malowanie krakowskie lub poznańskie... Ale już na "sto piątkach" ta czerwień jest ładna a krakowskie i poznańskie się chowają 
Jeszcze jest jedno malowanie-szare, ale to wygląda dość banalnie
Wyobraźcie sobie że jest to zrobione przez kogoś kto ma talent
należało by zrobić "Projekt Polskie Tramwaje" gdyż nie może zabraknąć np. konstala 116N/116Nd
A i należy pamiętać że pojazdy drogowe MUSZĄ mieć barwy firmy gdyż jak ktoś gdzieś kiedyś napisał "na torach łatwo jest rozpoznać swój pojazd a w korku znacznie trudniej"[Obrazek: 116ndkarlik.png]
Tak wygląda moje "dzieło"

to "dzieło" to właśnie 116Nd zwany Citadisem 100 lub bardziej związana nazwa z miejscem w którym kursujeto "Karlik" ^^
należy pamiętać że talentu nie mam ^^ malowanie Tramwajów Śląskich... Innego nie ma
Mi się osobiście ta czerwień nie podoba i wolał bym malowanie krakowskie lub poznańskie... Ale już na "sto piątkach" ta czerwień jest ładna a krakowskie i poznańskie się chowają 
Jeszcze jest jedno malowanie-szare, ale to wygląda dość banalnie

Wyobraźcie sobie że jest to zrobione przez kogoś kto ma talent
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)