04-12-2012, 20:07
No i kilka poprawek 
111N to dwukierunkowa wersja 105Na ^^
Natomiast Nd to... to jest problem
Nd teoretycznie nie istnieje, istnieje wersja 4Nd i jest to doczepa do 4N aczkolwiek 4N i N są technicznie identyczne (te samie,silniki wymiary, etc jedynie 4N ma mniejszą masę)
W liście podałem Nd (a właściwie ND) gdyż nie spotkałem się z nazwami doczep, a "recytowałem" z pamięci
Do tej listy można dopisać
116N; 13N; 112N; - Konstal
122N; 122Na; - Pesa
Tyle
w Polsce nic więcej produkcji polskiej nie jeździ.. Są jeszcze Protramy, też rodzinne. A "obce" to mnoga ilość tatr, skody w wrocku etc. Spróbuje zrobić 105N i od razu 105Na oraz 111N
ale uprzedzam, talentu mi brak

111N to dwukierunkowa wersja 105Na ^^
Natomiast Nd to... to jest problem

Nd teoretycznie nie istnieje, istnieje wersja 4Nd i jest to doczepa do 4N aczkolwiek 4N i N są technicznie identyczne (te samie,silniki wymiary, etc jedynie 4N ma mniejszą masę)
W liście podałem Nd (a właściwie ND) gdyż nie spotkałem się z nazwami doczep, a "recytowałem" z pamięci

Do tej listy można dopisać
116N; 13N; 112N; - Konstal
122N; 122Na; - Pesa
Tyle

w Polsce nic więcej produkcji polskiej nie jeździ.. Są jeszcze Protramy, też rodzinne. A "obce" to mnoga ilość tatr, skody w wrocku etc. Spróbuje zrobić 105N i od razu 105Na oraz 111N
ale uprzedzam, talentu mi brak
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)