30-05-2013, 13:15
Mimo że można to mało komu chce się szukać. Mam kumpla informatyka co gra w OTTD a jakoś sam używa tylko najmocniejszych i najszybszych loków, mimo że tyle siedzi przed kompem że mógłby dowiedzieć się o kolei tyle ile wiedzą kolejarze jakoś nie chciało mu się tego robić. Dopiero ja mu wyjaśniłem co to za literki w nazwach.
Proponowałbym jak w japońskim secie dopisać w opisie lokomotywy jej przeznaczenie jak ktoś sugerował powyżej "ciężka towarowa, lekka towarowa, pośpieszna, lekka osobowa itp."
Bo ja grając na japońskim secie tworząc składy sugerowałem się wyłącznie tym opisem przeznaczenia lokomotyw, nie chciało mi się czytać o każdej jednej w internecie.
Proponowałbym jak w japońskim secie dopisać w opisie lokomotywy jej przeznaczenie jak ktoś sugerował powyżej "ciężka towarowa, lekka towarowa, pośpieszna, lekka osobowa itp."
Bo ja grając na japońskim secie tworząc składy sugerowałem się wyłącznie tym opisem przeznaczenia lokomotyw, nie chciało mi się czytać o każdej jednej w internecie.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)