Moje stacje i depoty - Proszę o opinie i rady
Ad - Stacja 1 - nigdy nie zauważyłem takiego zjawiska - zawsze jest tak że sie zatrzymuje - ładuje ( bo takie stacje stosuje jako łaadunkowe ) po załadunku serwis i bezpośresnio wyjazd z serwisu bez zatrzymywania sie ( wszystkie polecenia mam NON-STOP i to może dlatego )

No własnie lepiej stosować Stacja 2 czy 3 ?

Stacja 4 - rozumiem że, lepiej jest jak 1 skład nie wykonuję jednocześnie dwóch zakrętów 45 stopni ?

" Wyjazd " No zgadza się ale czy to nie zmiejszy profitów kiedy jedzie z towarem do stacji wyładunkowej i zawsze przed wyładunkiem sie serwisuje ?
Również nie zauważyłem sytuacji żeby z ładunkiem przejechał stacje bez wyładunku do depotu i robił kolejne " kółko "

Wniosuje że jak ustalam sobie max 10 pol cały skład to najlepszym rozwiązaniem jest zakręt 10 pól na wprost i kolejny zakret ? ( gram na przyspieszenie realistyczne )

Dziekuje za zainteresowanie

Wiadomości w tym wątku
RE: Moje stacje i depoty - Proszę o opinie i rady - przez Motorniczy - 26-09-2013, 19:21

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord