26-09-2013, 22:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2013, 22:19 przez Motorniczy.)
Witam mam podobny problem - otóż było kiedyś podobnie i coś tam pogrzebałem i przeszło. Dzisiaj dodałem OpenGFX trains 32bpp i znowu ten sam problem mam zwykłe wchodze w menu elektrycznych i mam błąd jak kolega. Po wywaleniu grf który dodałem bład został - nie wiem o co chodzi może ktoś już uporał sie z tym problemem ?
EDIT -
Ok uporałem sie z problem. W każdym razie wywaliłem wszystkie grf i dodawałem kolejne sprawdzając czy działa, dodawałem 1 i test a na końcu dodałem to co chciałem i działa - to samo co wcześniej, widocznie jakiś błąd załapał czy cos
Edytuje bo może ktoś bede miał podobny problem dlatego zostawie to tutaj. Pozdrawiam
EDIT -
Ok uporałem sie z problem. W każdym razie wywaliłem wszystkie grf i dodawałem kolejne sprawdzając czy działa, dodawałem 1 i test a na końcu dodałem to co chciałem i działa - to samo co wcześniej, widocznie jakiś błąd załapał czy cos
Edytuje bo może ktoś bede miał podobny problem dlatego zostawie to tutaj. Pozdrawiam
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)