Tu test VOLVO FH12 podczas rozładunku (prawy dolny róg screena) TEST.
( Tu mam też pytanie czy istnieje szansa na dodanie animowanego spritu do pojazdu/samochodu - tak jak ma to miejsce w lokomotywach/parowozach ? - mam na myśli dym/kurz/pył)
Co do sypkich towarów (i ogólnie towarów) chciałbym właśnie jak najwięcej spritów
- mianowicie różne naczepy do różnych towarów (inny naczepa na węgiel i inna na piasek, itd.) - w celu urozmaicenia. Widziałem system "kolorowania" w german road veh. (kontenery) i też do końca (podobnie jak autor) mnie to nie przekonuje. Wolałbym zrobić dwa/trzy rodzaje (np.: DHL, MAERSK, itp.) do wyboru.
Ale do tego jeszcze długa droga
Aktualnie testuję również wersję "articulated" - ale raczej to porzucę gdyż najzwyczajniej mi się nie podoba ten system
( Tu mam też pytanie czy istnieje szansa na dodanie animowanego spritu do pojazdu/samochodu - tak jak ma to miejsce w lokomotywach/parowozach ? - mam na myśli dym/kurz/pył)
Co do sypkich towarów (i ogólnie towarów) chciałbym właśnie jak najwięcej spritów
- mianowicie różne naczepy do różnych towarów (inny naczepa na węgiel i inna na piasek, itd.) - w celu urozmaicenia. Widziałem system "kolorowania" w german road veh. (kontenery) i też do końca (podobnie jak autor) mnie to nie przekonuje. Wolałbym zrobić dwa/trzy rodzaje (np.: DHL, MAERSK, itp.) do wyboru. Ale do tego jeszcze długa droga
Aktualnie testuję również wersję "articulated" - ale raczej to porzucę gdyż najzwyczajniej mi się nie podoba ten system
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)