15-10-2013, 20:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2013, 20:09 przez tomekwalek.)
(15-10-2013, 11:26)pAter napisał(a):(24-08-2013, 19:14)Czajnikowiec napisał(a): a czy byłaby możliwość, żebyś udostępnił linka by pobrać taką surową mapę wysokości? bo chętnie bym sobie pograł na 2048x2048. Poprostu to co pokazywałeś w poprzednich screenachNie chciałbym udostępniać mapy zanim jej nie skończę
(15-10-2013, 10:54)Economicus napisał(a): podbijam kiedy mozna sie spodziewac tej mapy ????Co jakiś czas ktoś mnie pogania, a ja szukam wolnej godzinki na dobudowanie czegoś na mapie. Prace idą mi powoli, ale chcę tę mapę skończyć.
Ogólnie plan jest taki - w tym momencie robię rzeki i stawiam miasta (myślę, że zajmie mi to ok. miesiąca - zapracowany jestem). Następnie udostępniam mapę społeczności, która, mam nadzieję, wskaże mi błędy i rozpocznie ze mną drugi etap, a mianowicie stawianie przedsiębiorstw. Na koniec do dyspozycji będą 2 rodzaje map - jedna z losowymi przedsiębiorstwami (czy tam bez żadnych przedsiębiorstw, aby można było sobie samemu je losować) oraz druga z przedsiębiorstwami takie jak w Polsce. Ewentualnie, można będzie zrobić trzecią wersję z FIRSem. Aaale to kwestia kilku miesięcy raczej.
Wybaczcie mi, że narobiłem Wam smaku i tyle musicie czekać
około miesiąca ? ojej... trochę poczekamy.. ale chyba warto
- trzymam kciuki za Ciebie i proszę nie odpuszczaj, naprawdę wiele osób czeka na tą mapę
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)