27-10-2013, 21:56
[Obrazek: FuKss5mm.png]
[Obrazek: OrzrYjim.png]
Chcielibyście już pograć, co?
Nie dam jeszcze - na razie mam miasta powyżej 100 tys. mieszkańców i kilka mniejszych wokół Warszawy i przy Wiśle.
Co już jest skończone, a co nie:
1. Rzeki w 95% skończone. Zostały do zrobienia w Czechach i na Słowacji.
2. Do zrobienia miasta poniżej 100 tys. oraz miasta poza granicami Polski.
3. Jeziora do zrobienia (jest kilka większych, ale nawet największych 10 nie ma). BTW, cholerne Mazury
4. Przedsiębiorstwa, ale tak jak wspomniałem, wcześniej opublikuję mapę bez nich.
PS. Mam problem ze stawianiem miast, które mają być blisko siebie. Jeszcze się zastanawiam czy użyć spatchowanej wersji OpenTTD by je przenieść bliżej siebie, ale jak na razie jakoś sobie radzę...
[Obrazek: OrzrYjim.png]
Chcielibyście już pograć, co?
Nie dam jeszcze - na razie mam miasta powyżej 100 tys. mieszkańców i kilka mniejszych wokół Warszawy i przy Wiśle.Co już jest skończone, a co nie:
1. Rzeki w 95% skończone. Zostały do zrobienia w Czechach i na Słowacji.
2. Do zrobienia miasta poniżej 100 tys. oraz miasta poza granicami Polski.
3. Jeziora do zrobienia (jest kilka większych, ale nawet największych 10 nie ma). BTW, cholerne Mazury

4. Przedsiębiorstwa, ale tak jak wspomniałem, wcześniej opublikuję mapę bez nich.
PS. Mam problem ze stawianiem miast, które mają być blisko siebie. Jeszcze się zastanawiam czy użyć spatchowanej wersji OpenTTD by je przenieść bliżej siebie, ale jak na razie jakoś sobie radzę...
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)