Witam, żeby nie zaśmiecać zbytnio tego tematu, to na bieżąco - żeby się samemu nie pogubić - będę dopisywał tutaj jakie przedsiębiorstwa już dodałem, co zmieniłem itd. Myślę, że w okolicach Trzech Króli - tj 6-7 stycznia będę miał już dodane kilkanaście największych polskich spółek.
Przy okazji screenshot GOP-u po dodaniu już wszystkich docelowych kopalń węgla kamiennego. (Dla wyświetlenia w pełnej rozdzielczości 12800 x 6696 należy kliknąć "Wyświetl oryginał")
Zastanawiam się, czy nie założyć nowego tematu z tą mapą w dziale "dodatki", jednak że to nie jest tylko i wyłącznie moje dzieło, to proszę @KOZACKI o wypowiedzenie się
--------------------------------------------------------------------------------
Changelog
--------------------------------------------------------------------------------
Changelog
Przy okazji screenshot GOP-u po dodaniu już wszystkich docelowych kopalń węgla kamiennego. (Dla wyświetlenia w pełnej rozdzielczości 12800 x 6696 należy kliknąć "Wyświetl oryginał")
Zastanawiam się, czy nie założyć nowego tematu z tą mapą w dziale "dodatki", jednak że to nie jest tylko i wyłącznie moje dzieło, to proszę @KOZACKI o wypowiedzenie się
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)