22-03-2014, 13:49
McZapkie, gorszym zawsze wiatr w oczy
. Po czym poznaje się dobrego gracza? Po tym że doskonale rozumie i potrafi dobrze wykorzystać mechanizmy gry. Przeczytałem, zrozumiałem i wykorzystałem zdobytą wiedzę by lepiej grać. Czy to że lepiej coś robię oznacza że oszukuje?
McZapkie, nie jesteś pierwszą osobą, która oskarża mnie o oszukiwanie, tylko dlatego że nie rozumie gry tak dobrze jak ja. Czy jak stawiam statua właściciela w mieście by podnieś efektywności stacji to według Ciebie oszukiwanie? Czy może to kolejna rzecz, która odróżnia manie od innych niezbyt dobrze grających graczy?
Wspominasz o TTD, a pamiętasz czasy TT. Pamiętasz jak nie można było budować na skarpach, miasta nie były wstanie osiągać 10.000 populacji, a o szybkim równaniu terenu można było tylko pomarzyć?
Czy my jesteśmy w szkole i interpretujemy co autor miał na myśli? Chyba mi się nie wydaje. Więc niemów mi co programiści mieli na myśli. Bo gra jest jaka jest, ma swoje smaczki i ma swoje nie dociągnięcia.
niemiec, ja tam tego w punkcie 4 nie widzę. Może warto dodać punk 4a. I tam dokładnie napisać że nie wolno tak robić. Bo jak się wczytuje w punkt 4 to jak bym czytał że, masła nie można robić z mleka, chyba że robimy je z mleka.
. Po czym poznaje się dobrego gracza? Po tym że doskonale rozumie i potrafi dobrze wykorzystać mechanizmy gry. Przeczytałem, zrozumiałem i wykorzystałem zdobytą wiedzę by lepiej grać. Czy to że lepiej coś robię oznacza że oszukuje?McZapkie, nie jesteś pierwszą osobą, która oskarża mnie o oszukiwanie, tylko dlatego że nie rozumie gry tak dobrze jak ja. Czy jak stawiam statua właściciela w mieście by podnieś efektywności stacji to według Ciebie oszukiwanie? Czy może to kolejna rzecz, która odróżnia manie od innych niezbyt dobrze grających graczy?
Wspominasz o TTD, a pamiętasz czasy TT. Pamiętasz jak nie można było budować na skarpach, miasta nie były wstanie osiągać 10.000 populacji, a o szybkim równaniu terenu można było tylko pomarzyć?
Czy my jesteśmy w szkole i interpretujemy co autor miał na myśli? Chyba mi się nie wydaje. Więc niemów mi co programiści mieli na myśli. Bo gra jest jaka jest, ma swoje smaczki i ma swoje nie dociągnięcia.
niemiec, ja tam tego w punkcie 4 nie widzę. Może warto dodać punk 4a. I tam dokładnie napisać że nie wolno tak robić. Bo jak się wczytuje w punkt 4 to jak bym czytał że, masła nie można robić z mleka, chyba że robimy je z mleka.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)