Preferowanie malowania regionalne przydałyby się na serwerach, w ustawieniach firmy aby każdy gracz mógł inne barwy ustawić, ale to już chyba zbyt głęboko żeby newgrfem zmienić. Co do poczty, nie prościej dopisać po prostu do EN57 i podobnych przewóz poczty w ilości 10% ładowności pasażerów? Większe ilości rozwiązywałoby się tak jak teraz, czyli puszczając na linię skład z wagonami pocztowymi (ja tak robię z SN61, puszczam SN61 z 3 wagonami plus kilka SM42 z jednym pasażerskim i dwoma pocztowymi), a na najmniejsze potrzeby wystarczy takie 20 paczek w kiblu. Przewożąc przesyłki konduktorskie nie zmieniano chyba napisu na burcie o ilości pasażerów, tylko ładowano je obok 
EDIT: Walter szybszy kilka sekund, z tym że ja bym dał więcej niż 6 paczek - w openie poczty jest zbyt dużo żeby aż tak trzymać się realiów.

EDIT: Walter szybszy kilka sekund, z tym że ja bym dał więcej niż 6 paczek - w openie poczty jest zbyt dużo żeby aż tak trzymać się realiów.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)