16-07-2014, 09:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2014, 09:07 przez Walter Novotny.)
Taki sposób przebudowy bardzo mi odpowiada. A jeśli chodzi o kompatybilność wsteczną to przecież to nie Windows więc chyba każdy powinien używać najnowszej wersji. Tym bardziej, że w opcjach można wyłączyć wszystko co różni tą wersję od starszej.
(15-07-2014, 23:25)Damgam napisał(a): A czy ktoś z tu obecnych ma starego opena?Wczoraj zrobiłem EU47 i EN57 w malowaniu KM więc da się robić nawet więcej w ciągu jednego dnia.Nie wiem ile to zajęło (z parę godzin) ale jak zrobi się jeden pojazd w pełnym kolorystycznie malowaniu to inne jest łatwiej, bo nie trzeba myśleć nad kolorami a dobranie odpowiedniego koloru zajmuje trochę czasu. Wiadomo, że przy rzutach \ / trzeba użyć dużo wyobraźni, bo nie tylko jest ciasno ale jeszcze te skosy.
A tak pozatym to świetna robota
PS. pytanie to waltera: Ile czasu ci sie zeszło z tą en-ką?
(15-07-2014, 23:36)Economicus napisał(a): Tadeusz doluz jeszcze tylko malowanie KD i bedzie gitMalowanie KD, KM i KW, KŚ itd. Muszę uporać się z dachem EN57A to wtedy będzie można dodać kilka ciekawych malowań.)
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)