10-10-2014, 21:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-10-2014, 21:41 przez FrontierPharmacist.)
(10-10-2014, 00:01)KJ(KeyJey)[PL] napisał(a): Po prostu przerost treści nad formą, niektórzy po prostu nie będą mogli się w tym połapać.Kwestia przyzwyczajenia
. Ja w tej chwili nie wyobrażam sobie już gry bez tego dodatku. Moim zdaniem wprowadza on ciekawe urozmaicenie, w pewnym sensie włączając pasażerów w łańcuch produkcji. Ważne jest jednak obniżenie stawek za przewóz ludzi tak aby nie był on źródłem łatwej i szybkiej kasy bo wtedy cały sens rozwijania przemysłu zniknie. Jest też jeszcze jedna fajna rzecz - zakłady pracy generują pasażerów, który przewożeni z powrotem stymulują rozwój miast. Można zatem powiedzieć, że zatrudnienie mieszkańców sprzyja rozwojowi miasta, co jest logiczne.Ja poszedłbym nawet o krok dalej i zasugerował "zmanpowerowanie" fabryk i innych zakładów przetwórczych.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)