08-11-2014, 00:33
(06-11-2014, 11:55)McZapkie napisał(a): Niniejszym oskarżam osoby odpowiedzialne za ustawienia i opiekę nad serwerem OpenTTDPolska HARD
o szkolenie całej rzeczy oszustów.
To chyba Twoje słowa, czy mi się wydaje?
1 linia: oskarżasz wszystkich, co są odpowiedzialni, czyli wszyscy pod komendą !admin na serwerze.
2 linia: masz konkretny zarzut.
Więc nie pisz, że tak nie napisałeś tylko się skup i przeczytaj na spokojnie swój post.
Już Ci napisałem wcześniej, chcesz, aby usunąc taką firmę to zgłoś jak widzisz. Przyjdę osobiście i powywalam wszystko, co bedzie wbrew regulaminowi. To samo robię na innych serwerach. Jestem to patrzę po firmach, torach, miastach i ostrzegam albo wyrzucam. Na tym to polega.
Jeśli ci się nie podoba cfg, bo jest za trudny i sprzyja oszustwom to zgłoś w odpowiednim dziale zmiany z odpowiednim argumentem.
Druga sprawa, o której wspominałem wcześniej: serwer HARD się kończy, ponieważ na ostatnim zlocie doszlismy do wniosku zagryzając kapustę, że trzeba go przerobić na co innego, lekkiego, wypaśnego. Z tego powodu mniejszą uwagę zwracamy na ten serwer a większa uwagę na coś, co chcemy wdrożyć na nowym serwerze.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)