08-11-2014, 11:17
(07-11-2014, 23:40)SerekAfrykański napisał(a): Co ciekawe, zamiast rysować malowania przewoźników, nie doczytałem do końca i wziąłem się za rysowanie class 66Nie widać obrazka., i póki co wygląda to w taki sposób. Zastanawiam się tylko, czy nie lepiej pokombinować i zrobić w wielkości np et41, bo wychodzi na to że to bydle jest mniej więcej tej wielkości, co właśnie oba człony jamnika, tylko ciekawe czy da się to załatwić bez przegubu. No jak mówiłem, wygląda to tak, uprzedzam iż to pierwszy rysunek. [Obrazek: 936739d835d76.png]
Class 66 - Długość ze zderzakami 21350 mm czyli długość ma pomiędzy Ol49 z tendrem a Ty2 z tendrem.
ET41 ma ponad 31 metrów. Radzę pierw przed narysowaniem choćby 1 piksela sprawdzić wszystkie wymiary. Class66 wydaje się być jeszcze dłuższa, bo jest bardzo niska 3,9m dla porównania ST-44 ma 4,6m wysokości.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)

, i póki co wygląda to w taki sposób. Zastanawiam się tylko, czy nie lepiej pokombinować i zrobić w wielkości np et41, bo wychodzi na to że to bydle jest mniej więcej tej wielkości, co właśnie oba człony jamnika, tylko ciekawe czy da się to załatwić bez przegubu. No jak mówiłem, wygląda to tak, uprzedzam iż to pierwszy rysunek.