29-11-2014, 17:56
[Obrazek: Ld3XBWt.png]
Według mnie można uznać to za gotowe.
GT8N moim zdaniem powinien pojawić się kilka lat później ze względu na nieco większą nowoczesność, więc raczej byłby osobnym tramwajem. Tym bardziej, że byłby mały problem z tym, jakby miał wyglądać refit na niego. Co do reszty to widzę dwa wyjścia, które wydają mi się najsensowniejsze:
Według mnie można uznać to za gotowe.

(29-11-2014, 13:56)McZapkie napisał(a): Jeśli chodzi o dodatkowy człon, to da się dorobić, tylko pytanie co z doczepką,
tzn jakie będą 3 opcje (wolałbym nie zmieniać opcji refitu ze względu na kompatybilność przy autoreplace)
- przegub solo, przegub z doczepką, przegub z dodatkowym członek i doczepką, czy jakoś inaczej?
GT8N moim zdaniem powinien pojawić się kilka lat później ze względu na nieco większą nowoczesność, więc raczej byłby osobnym tramwajem. Tym bardziej, że byłby mały problem z tym, jakby miał wyglądać refit na niego. Co do reszty to widzę dwa wyjścia, które wydają mi się najsensowniejsze:
- dwa osobne tramwaje: GT6 -> GT6+B4 oraz GT8 -> GT8+B4 (czyli rozróżnienie na typy, gdyż GT6 i GT8 to jednak osobne modele)
- jeden tramwaj: GT6 -> GT8 -> GT6+B4 (czyli od najmniej pojemnego do najbardziej pojemnego)
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)