Ankieta: Czy popierasz w tworzeniu tego Setu?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak! Popieram ten pomysł i pomogę w kodowaniu.
0%
0 0%
Tak! Popieram ten pomysł i pomogę w rysowaniu.
30.30%
10 30.30%
Tak! Nie popieram ale mi się nudzi.
6.06%
2 6.06%
Nie! Popieram pomysł ale nie pomogę.
57.58%
19 57.58%
Nie! Jestem przeciwny. Kto by takie coś chciał?
3.03%
1 3.03%
Nie! Nie wiem o co chodzi i wszedłem przypadkiem.
3.03%
1 3.03%
Razem 33 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

KOLEJ Polish PKP Set + additional company
Jeśli chodzi o metro to fajnie by było by i torowisko w sposób naturalny (jak dla pociągów zwykłych) budowane było pod miastem a stacje jedynie wystawały na max 1-dnym polu gdy pod ziemią miały by naturalną długość....
Ktoś był by w stanie to zrealizować??
Jeszcze coś, metro i kolejka miejska powinny mieć trochę inne tory (jak w Niemczech i wyjeżdżać na powierzchnie jak w New Yorku) to może by utrudniło grę ale poprawiło realność jej i zbliżyło do niej więcej modelarzy jak ja??
Na kodowaniu się nie znam mam mnóstwo pomysłów, niestety moja wiedza na temat kodowania, itd jest żadna natomiast znam realia kolei, budowa i projektowanie w realu to coś co kocham i widziałem prace wielu jeśli chodzi o drogi i tory to wiem wiele ale robicie dobrą robotę i gra którą grywam od dziecka staje sie ciekawsza, ładniejsza....
Gratuluje że jest garstka ludzi która nie odstaje za zachodem w tej dziedzinie.
Myślę że każdy przyzna mi racje że nasze polskie TTD nie jest gorsze od niemieckiego, francuskiego, czy japońskiego w które też grałem kilka razy, tam brakuje jednak pasji którą tu widzę emanujemy wszyscy. Dziękuje tu wszystkim którzy tworzą wspaniałe dodatki za waszą prace przy kolejach Państwowych jakie rząd długo nie stworzySmile

Piotr

Wiadomości w tym wątku
RE: Polish PKP Set + additional company - przez piorun - 10-01-2015, 18:09
RE: Polish PKP Set + additional company - przez Rysh - 06-02-2015, 20:04
RE: Polish PKP Set + additional company - przez Lw25 - 11-06-2015, 01:35
RE: Polish PKP Set + additional company - przez Lw25 - 11-06-2015, 15:06
RE: Polish PKP Set + additional company - przez Lw25 - 11-06-2015, 16:37

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord