(27-01-2015, 14:36)McZapkie napisał(a): Nie nie, raczej promocje powinny się łączyć
OK, łączyć. Chodziło mi, że sam wpływ WARSa nie powinien być tak duży jak 1kl. W końcu świadomość, że gdzieś w składzie jedzie WARS nie powoduje, że siedząc w zatłoczonej dwójce, czujesz się jak w jedynce...
A z Krakowa do Gdańska to już chyba sypialny by się sprawdzał. 
Mogę zrobić taki testowy wagon, na razie bez grafik. Dam mu chociaż 2 pasażerów (kucharze), żeby OTTD nie zgłupiał. A może (wiem, że to absurd...) dodać mu parę ton żywności?

Cytat:...wybór modeli jest trafny, ale prędkości trochę przesadzone (nie wiem jak Lilpop, ale 209C miały 120 km/h), i mimo małej ładowności mogą być dużą konkurencją w stosunku do kontenerowców.
Prędkości dostosowałem do wagonów, z którymi potencjalnie by jeździły.
O konkurencję dla Sgs się nie martwię - kontenerowiec wozi aż 116 skrzyń towarów (!), w dodatku jest krótszy, szybciej się ładuje i ma lepsze o 40% cargo_ageing. Bagażowym mogę też podnieść koszty, bo nie chodzi o to, żeby zarabiały krocie, ale żeby zapewniały rozwój miast.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)