01-02-2015, 15:02
Cóż Panowie uważam, że nie wszystkim jest się wstanie dogodzić. ale jak już to proponuje w takim wypadku wprowadzenie kolejnego serwera z Mapą Polski z celem gry, ale bez pauzy. Na starym serwerze Mapa Polski dać opcję z pauzą. Wydaję mi się, że większość powinna być z takiego rozwiązania zadowolona. Statystycznie rzecz biorąc największe obłożenie ma Mapa Polski na dzień dzisiejszy cóż zawsze trend może ulec zmianie wtedy będziemy myśleć. Co do Harda sam nie wiem, może powinniśmy go trochę złagodzić by inni też tam grali, wydaję mi się, że ze wszystkich dostępnych serwerów do gry ten jest najcięższy
Tak jeszcze offtopowo powiem, że są lepsze rzeczy niż sam Base Cost np. ostatnio zauważyłem fajny grf sterujący limitem kształtowania terenu i używania bomby (dynamitu) do usuwania różnych rzeczy w grze, bez obciążania firmy olbrzymimi kosztami przy okazji takich operacji. No ale to temat na kiedy indziej
Tak jeszcze offtopowo powiem, że są lepsze rzeczy niż sam Base Cost np. ostatnio zauważyłem fajny grf sterujący limitem kształtowania terenu i używania bomby (dynamitu) do usuwania różnych rzeczy w grze, bez obciążania firmy olbrzymimi kosztami przy okazji takich operacji. No ale to temat na kiedy indziej
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)