04-02-2015, 01:39
Witam Panowie,
Jestem pełen podziwu dla waszej pracy odnośnie kreowania i modernizowania PKP seta
natomiast mam pytanko do was czy myślicie może nad stworzeniem zróżnicowanego widoku załadunku wagonów przemysłowych, mam na myśli np. drewno czy przewóz mógłby się odbywać nie tylko balami, ale np. mieszanką. W późniejszych latach gry jest to możliwe, natomiast ku temu trzeba wybierać różne wagony, spowalniające całość składu lecącego po magistrali.
Ogólnie fajną opcją było by różnicowanie wyglądu przewożonych dóbr przemysłowych, nie mówię, że wszystkich oprócz węgla i rudy żelaza można by było różnicować. Mam to na myśli, że tworząc skład przemysłowy mogę wybrać wygląd wagonów (otwarty lub zamknięty w zależności od transportowanego dobra przemysłowego) przez wybór koloru przykładowo.
Podsumowując nie chce wam się tutaj wtranżalać w paradę tylko podsunąć jakiś pomysł, iż nie tylko loki są ważne, ale wagony też możliwość ich kolorowania i wybór otwartego lub zamkniętego składu przemysłowego
Jestem pełen podziwu dla waszej pracy odnośnie kreowania i modernizowania PKP seta
natomiast mam pytanko do was czy myślicie może nad stworzeniem zróżnicowanego widoku załadunku wagonów przemysłowych, mam na myśli np. drewno czy przewóz mógłby się odbywać nie tylko balami, ale np. mieszanką. W późniejszych latach gry jest to możliwe, natomiast ku temu trzeba wybierać różne wagony, spowalniające całość składu lecącego po magistrali. Ogólnie fajną opcją było by różnicowanie wyglądu przewożonych dóbr przemysłowych, nie mówię, że wszystkich oprócz węgla i rudy żelaza można by było różnicować. Mam to na myśli, że tworząc skład przemysłowy mogę wybrać wygląd wagonów (otwarty lub zamknięty w zależności od transportowanego dobra przemysłowego) przez wybór koloru przykładowo.
Podsumowując nie chce wam się tutaj wtranżalać w paradę tylko podsunąć jakiś pomysł, iż nie tylko loki są ważne, ale wagony też możliwość ich kolorowania i wybór otwartego lub zamkniętego składu przemysłowego
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)