Słuszna uwaga Tadeusza, ekipa openttd bardzo restrykcyjnie podchodzi do spraw licencji, mimo że są one darmowe (jest to rodzaj d...chronu prawniczego). Osobiście mnie to męczy to cał zawracanie głowy z kopyrajtami i kopyleftami, ale z drugiej strony żałuję że np. nie zabezpieczyłem np. projektu Maszyny w konkretne licencje.
Co do węglarki, to można by jeszcze pomyśleć o plandece dla ładunków chronionych (CC_COVERED) typu cement, nawozy itp,
która by się pojawiała po skończonym załadunku (tak jak to mam w secie drogowym).
Jeśli byłyby problemy ze skalowaniem, to można by zrezygnować z grubości burt (usunąć piksele oznaczające wierzch burty).
Czy te węglarki nie miały czasem budki hamulcowej?
Co do węglarki, to można by jeszcze pomyśleć o plandece dla ładunków chronionych (CC_COVERED) typu cement, nawozy itp,
która by się pojawiała po skończonym załadunku (tak jak to mam w secie drogowym).
Jeśli byłyby problemy ze skalowaniem, to można by zrezygnować z grubości burt (usunąć piksele oznaczające wierzch burty).
Czy te węglarki nie miały czasem budki hamulcowej?
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)