Szybkie pytania o grafikę
ja gram tylko na maks w dodatkach,gra jest tak prosta technicznie ze budowanie np portow infrastruktury itp jedynie to mnie kreci w tej grze a nie zarabianie kasy bo tej z czasem i tak bedzie za duzo,bardzo podoba mi sie co robi SAC,czy na simuspace,jak bym tylko umial robic grafiki to bym to robil bezustanku,brakuje dobrego zestawu statkow z lepszym przelicznikiem dochodu do przebytej odleglosci(statek zawsze bedzie wolniejszy a mimo to w realu maja sie dobrze masowce).Jesli chodzi o 32bpp to jest to zupelnie nietrafione,przyklad w 16bpp grafika hauptbanhofu berlin wyglada swietnie,a w 32bpp wyglada fatalnie ,wychodza wszelkie niedociagniecia.Na koniec powiem ze openttd powinno isc w strone usprawniania przeplywu towarow,tworzenia bardziej skomplikowanych sieci dystrybucji,jednym slowem powinien isc w logistyke bo usprawnianie grafiki jest kompletnie nietrafione,i co myslicie ze prawdziwy fan openttd bedzie zwracal uwage na to ze wdac bedzie zdzbla trawy jak to dzieje sie z tymi z gornej polki,pozdrawiam wszystkich prawdziwych maniakow openttd (od 0.4.8 z wami)

Wiadomości w tym wątku
Szybkie pytania o grafikę - przez Adgernon - 31-03-2015, 18:10
RE: Szybkie pytania o grafikę - przez pAter - 31-03-2015, 18:20
RE: Szybkie pytania o grafikę - przez gravelpit - 30-05-2015, 12:46

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord